Zijn al die reviews wel echt?

Geplaatst op: 21 september 2020

Deze vraag heb ik echt een keer gekregen. Iedereen klinkt zo positief en ik zie alleen maar vijf sterren beoordelingen. Klopt dat wel? Is het te mooi om waar te zijn?

Ergens snap ik deze vraag wel. De reacties die ik mag ontvangen zijn erg positief en vaak ook echt lovend te noemen. Je kan er veel over zeggen maar nep? Nee dat zijn ze zeker niet. Allemaal geschreven door bekenden? Nee ook dat echt niet.

Met enthousiasme en plezier

Een bedrijf opbouwen met neppe reviews… Er zijn ongetwijfeld bedrijven die het doen maar daar doe ik niet aan mee. Alle verrassingen die ik mag organiseren doe ik met enthousiasme en plezier. Bij iedere nieuwe aanvraag doe ik letterlijk een happy dance en ik vind het een eer dat ik ervoor mag zorgen dat anderen een leuke tijd hebben.

Soms vraag ik me af wie er meer plezier beleefd, ik tijdens alle voorbereidingen of de gasten tijdens de verrassing. Ik weet het niet.

Trots

Dat stuk plezier dat ik er in heb en de persoonlijke aandacht zorgen er denk ik voor dat ik deze mooie berichten mag krijgen en ik deel ze met trots.

Van alle mooie reacties die ik heb mogen ontvangen is er één die ik nooit zou vergeten. Een stel wilde graag samen wat ontspanning, het ging niet zo goed met hun relatie, ze hadden twee jonge kinderen waren moe en druk en moesten er echt even tussenuit. Het weekend heb ik zo gepland dat ze echt tot rust zouden komen maar dat er ook ruimte was om samen mooie gesprekken te hebben. De reactie die ik terugkreeg:

“Dit heeft ons meer goed gedaan dan 10 sessies relatietherapie”

Wow, dat ik dat heb mogen realiseren is toch fantastisch! Uiteindelijk hebben ze dat vooral zelf gedaan, het enige waar ik voor heb gezorgd was een fijne omgeving en een mooie activiteit. Maar dat ik ze daarmee heb mogen helpen is enorm dankbaar.

En toen ik kreeg ik deze review, eigenlijk mag het geen review meer heten maar is het een heel verhaal. Geschreven door een stel waarvan één van de twee het heel spannend vond om verrast te worden maar het voor zijn vriendin toch deed (zo lief!).

Lees hieronder hun ervaring

Genieten van ontbijt bij overnachting verrassing

“Het feit dat je hier al terecht bent gekomen om deze review te lezen zegt waarschijnlijk al dat je van verrassings tripjes houdt. Of juist helemaal niet. Laat me je dan overtuigen 😉

Mijn vriend en ik hebben voor het eerst een boeking gedaan bij Floor Verrast. Ik ben meestal degene die thuis de uitjes en tripjes regelt en wilde dat graag een keer uitbesteden. Hoe gaaf is het om niet te weten waar je naar toe gaat? Mijn vriend dacht daar trouwens anders over. Hij houdt niet zo van verrassingen en vond het spannend maar wilde dit wel voor mij doen.

Ik kwam in contact met Marloes van Floor Verrast en gaf aan dat wij geïnteresseerd waren, maar dat we het ook spannend vonden. Geen probleem, Marloes was enthousiast en wilde ons graag aan een verrassingsweekend helpen waarvan ze zeker wist dat het een toffe beleving zou worden.

Via de site konden we een formulier invullen. In dit formulier worden vragen gesteld om je beter te leren kennen. Wat vind je leuk, wat absoluut niet en wat is het doel van het uitje? We hielden contact via mail en Marloes hield goed in de gaten of mijn vriend het nog hield van de spanning of dat zij hem gerust kon stellen door een klein tipje van de sluier te lichten zonder de verrassing weg te geven. Doordat de optie er was waren de zenuwen zo goed als weg en hebben we de verrassing helemaal over ons heen laten komen.

Enveloppen verrassing cadeau vriendin

Een paar dagen voor vertrek kregen we enveloppen in de brievenbus met een brief met het tijdstip waarop we klaar voor vertrek moesten zijn en de eerste envelop mochten openen. De eerste envelop leidde ons naar de eerste activiteit met een fijne lunch, vervolgens een envelop naar een tweede activiteit met een drankje en hapje en de laatste enveloppen leidden ons naar onze accommodatie waar we gingen overnachten.

Het was een onwijs toffe ervaring waarin we alle tijd hadden voor elkaar, nieuwe dingen hebben gedaan en helemaal tot rust zijn gekomen. Dit waren ook precies de dingen die we aan hebben gegeven op het formulier.

Floor Verrast geeft ontzettend veel enthousiasme, waarde en kwaliteit. Alles is tot in de puntjes geregeld en we konden altijd contact leggen als er toch iets aan de hand was.

Wat we precies hebben gedaan ga ik natuurlijk niet verklappen. Ik hoop dat je het jezelf gunt om verrast te worden en een hele fijne tijd te beleven met de mensen die je lief hebt.
Dit is in ieder geval niet ons laatste uitje!”

Wow! Hier begin ik gewoon van te blozen. Het is mijn doel om te zorgen voor meer plezier en verbinding, als dat gelukt is is de verrassing geslaagd. Iedere review deel ik en wanneer deze minder enthousiast is zie ik dit als een kans om er van te leren en het de volgende keer nog beter te doen. Maar een neppe review schrijven of een slechte review achterhouden? Dat zou ik echt nooit doen!

De rest van de reviews lezen? Neem hier een kijkje.

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?