Het gaat lekker!

Geplaatst op: 4 september 2020

Eindelijk kan ik dit weer als antwoord geven wanneer iemand vraagt;
“Hoe gaat het met Floor Verrast?”

Het is een bewogen jaar en er zijn heel veel ondernemers die het heel erg zwaar hebben. Ik spreek met mensen die hun huis verkopen om hun buffer weer aan te vullen, die zich afvragen hoeveel weken of maanden ze hun business nog overeind kunnen laten staan en met mensen in de evenementenbranche die tijdelijk maar iets heel anders zijn gaan doen om toch inkomsten te hebben.

Wat een raar jaar

Eerlijk is eerlijk, ik vind het geen leuke periode. Toch is het ook een periode met heel veel kansen, het is tof om te zien dat er veel creativiteit ontstaat, nieuwe manieren om iets toch te kunnen doen op een andere manier doordat je gedwongen wordt alles eens vanuit een andere hoek te bekijken.

Origineel en uniek cadeau

De verrassingen welke ik voor thuis ben gestart waren er niet gekomen als er geen crisis was. Daarnaast ben ik de zakelijke markt actief gaan benaderen en mocht ik o.a. bij Van der Valk Systemen, Shell en Danone iets organiseren. Alsof al deze nieuwe uitdagingen nog niet genoeg zijn ben ik nu ook met volle enthousiasme bezig met een verrassings-kerstpakket met verschillende thema’s. Evenals bij de verrassingen buiten de deur werk ik hier alleen samen met kleine ondernemers en zijn ze straks ook te bestellen vanaf één persoon. Zo kan je als ZZP’er jezelf ook een kerstpakket gunnen of iemand een kerstpakket cadeau geven.

Het wordt weer druk!

Ik doe alleen maar dingen waar ik blij van wordt en waarmee ik andere mensen plezier kan laten beleven. Nu de vakantie weer over is merk ik dat de verrassingen voor buiten de deur weer echt beginnen te lopen. Stiekem blijf ik dit toch wel het allerleukste vinden, puzzelen wat de mensen gaan doen en zelf al voorpret beleven als ik de enveloppen op de post doe voor de verrassingen.

Dit weekend gaan er twee vriendinnen en vier stellen op pad en t/m eind november staat er bijna ieder weekend wel wat gepland. De kerstpakketten zijn nog niet eens online en ik heb al, zo goed als zeker, een order voor 100 pakketten binnen. Heerlijk om weer voor zoveel mensen aan de slag te mogen, financieel ook lekker want ook bij mij mag de buffer wel weer wat worden aangevuld.

Maar op de vraag hoe het nu gaat kan ik oprecht en volmondig zeggen, het gaat lekker!

 

Mag ik je verrassen met een op maat gemaakte beleving?

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?