Verras je collega's en jezelf

BEDRIJFSUITJE REGELEN

Heb jij de pech om het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen? Of word je daar juist super enthousiast van, maar weet je niet waar je kan beginnen? Geen zorgen, ik help je aan een onvergetelijk bedrijfsevent of teamuitje op maat.

Jij wilt…

  • Je collega’s verrassen met een onvergetelijk uitje
  • Iets regelen dat écht origineel is
  • Een programma dat past bij iedereen

Nu denk je vast: Ja, maar dat is toch helemaal niet te doen? Moet jij eens opletten! Ik ben elke dag bezig met verrassingen op maat en tover elke keer weer een op maat gemaakt, bijzonder programma uit mijn verrassingshoed.

Verrassingen op maat

Marloes Floor - organisator verrassingsuitjes, weekendjes weg en verrassingsactiviteiten

Als je kiest voor een bedrijfsuitje via Floor Verrast, mag je rekenen op:

  • Een compleet verzorgd programma
  • Activiteiten die écht heel leuk zijn
  • Eten en drinken van de beste kwaliteit

En dat is nog niet alles. Hoewel ik van jou wel de nodige informatie nodig heb, neem ik je vooral heel veel werk uit handen. Zo wordt een bedrijfssuitje regelen ineens een stuk leuker! Of het nu gaat om een teamuitje met collega’s of een groot zakelijk event met medewerkers en zakelijke relaties: ik geloof echt dat de sky the limit is. Stel je voor, met z’n allen op ruimtereis… Oké, bij de les blijven!

Op basis van jullie wensen, budget en de deelnemers, creëer ik een programma op maat. Hierbij hou ik er rekening mee dat het event zo inclusief mogelijk is. Zijn er mensen slecht ter been? Mensen met allergieën of woont iedereen op een andere plek in het land? Dit neem ik allemaal mee in de organisatie.

case Wijkteams Almelo

“Hallo Marloes, ik ben inmiddels weer thuis! We hebben echt een super leuke dag met elkaar gehad! Iedereen was enthousiast, we hebben heel veel gelachen en het ontzettend gezellig gehad met elkaar! Heel erg bedankt voor de organisatie, wederom goed geregeld. Tot een volgende keer!– Tessa, Wijkteams Almelo

Mogelijkheden

bedrijfsuitje regelen

Wat er allemaal mogelijk is tijdens zo’n bedrijfsevent of teamuitje op maat? Tja, ongeveer alles! Als je mij vraagt om het te organiseren zorg ik voor:

  • Een verrassingseffect
  • Iets dat écht origineel is
  • Een programma dat past bij iedereen

WAT KOST EEN ZAKELIJK EVENT OP MAAT?

Je hebt waarschijnlijk vanuit het bedrijf een budget gekregen of je hebt een bepaald budget in gedachten. Op basis van dat budget kijk ik wat er mogelijk is. Hoewel een groter budget veel meer mogelijkheden biedt dan een klein budget, zorg ik altijd voor unieke activiteiten en eten en drinken van hoge kwaliteit. Met een beetje creativiteit is er veel mogelijk!

Ben je benieuwd wat ik kan doen voor jou en je collega’s? Laat het me weten, ik vertel je graag meer in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

door floor verrast

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?