Wie ben ik?

Wanneer ben jij voor het laatst echt verrast? Of heb je iemand die belangrijk voor je is verrast? Een verrassing die tot in de puntjes geregeld is tovert een grote glimlach op je gezicht. Het is niet alleen de verrassing zelf, maar ook de gedachte dat iemand al die moeite voor je heeft gedaan die je blij maakt. Heb je geen flauw idee hoe je zo’n verrassing voor elkaar krijgt? No worries, ik help je!

Bij iedere verrassing staat plezier centraal. De kracht van plezier maken word ontzettend onderschat. Het is goed om de diepte in te gaan, coaching trajecten te volgen en jezelf en je team te laten opleiden. Maar minstens zo belangrijk is het om gewoon plezier te maken! Door samen plezier te maken gaat het stromen en haal je andere doelen bijna vanzelf. Ik ben er heilig van overtuigd, als we allemaal wat meer plezier zouden maken zou de wereld nog fijner worden.

HI, IK BEN MARLOES!

Mijn naam is Marloes Floor en sinds 2019 organiseer ik verrassingen op maat. Iedere dag word ik wakker met een big smile, omdat ik gewoon de allerleukste baan van de wereld heb! Ik organiseer een compleet verrassingsweekend voor je team, een bijzondere energizer voor je event of een verrassende middag als dank voor je leveranciers. Wil je iemand persoonlijk bedanken, zoek je een passend cadeau voor een jubileum of is er een andere mooie aanleiding voor een verrassing? Ik regel het! Vanaf één persoon tot honderden. Zolang het verrassend mag zijn, vol plezier en iets unieks mag je mij benaderen.

HOE HET OOIT BEGON

Als klein kind wist ik het al, later als ik groot ben ga ik “iets” in de event wereld doen. Als puber droomde ik van een eigen club en tijdens mijn opleiding Facility Management liep ik stage bij verschillende eventbureaus.

Mijn afstuderen deed ik bij een grote verzekeraar en ik ontdekte dat dit ook heel leuk was! Ik ging aan de slag als locatiebeheerder, Facility Manager en later als projectleider. Regelen, organiseren en mensen verbinden zit in mijn DNA en dat kwam in deze functies op een mooie manier terug. Moest er iets anders geregeld worden zakelijk of privé wist iedereen mij ook te vinden. Teamuitje? Bijzonder weekend weg? Jubileumfeestje? Dan moet je bij Marloes zijn!

Dat zat er overigens al langer in, want als ik mijn familie mag geloven was ik als kind al druk in de weer om dingen te organiseren. Spontaan en een tikkeltje brutaal als ik was regelde ik wandeltochten, te gekke feestjes en themadagen.

Tijdens een avondje in de kroeg vroeg een vriendin of ik niet iets meer wilde met mijn regel skills en zo ontstond het idee om verrassingen te gaan organiseren. Ik had nooit bedacht om hier mijn baan voor op te zeggen en vol voor het ondernemerschap te gaan. Soms moet je gewoon iets proberen. Het ondernemen ging echt niet altijd even makkelijk (heel fijn zo’n virus direct nadat ik was gestart). Maar nu vijf jaar later ben ik zo dankbaar dat ik de sprong in het diepe heb durven maken en mijzelf “professioneel verrasser” mag noemen.

Als je droombaan niet bestaat kan je deze altijd zelf creëren!

MOOIE HERINNERINGEN DUREN EEUWIG

Als je kiest voor een verrassing via Floor Verrast, mag je rekenen op een onvergetelijke ervaring en herinneringen die eeuwig bij je blijven. Vooraf spreken we uitgebreid de wensen door, zodat ik goed weet waar je wel (en niet!) blij van wordt. Of het voor iedereen een verrassing mag zijn of dat jij als opdrachtgever wel op de hoogte wil zijn en samen wil sparren. Vervolgens begint voor mij het leukste deel: activiteiten bedenken en regelen die perfect bij jouw aanvraag passen. Ik ben een echte netwerker en ben altijd op zoek naar bijzondere locaties en ondernemers die vol passie werkzaam zijn.

Wat zeg je ervan? Ben je klaar voor een onvergetelijke verrassing?

Marloes in het kort

Naam: Marloes Floor
Leeftijd: 38, maar het kind in mij komt vaak naar boven
Getrouwd met: Jeroen 
Kinderen: Twee vrolijke duracell konijntjes Elsa 2017 en Lars 2018
Gek op: Kaas, kaas, goede borrelplanken met veel kaas, dansen, boksen, hoepelen, festivals, nieuwe dingen ontdekken en koken (met natuurlijk kaas!)
Favoriete quote: Geniet nooit met mate!

Marloes Floor van Floor Verrast, wie ben ik
…iedere aanvraag bij Floor verrast maatwerk is en helemaal afgestemd op jou en jullie wensen?

Floor verrast is o.a. bekend van

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?