Veelgestelde vragen

Voor wie?

Er is geen minimaal aantal personen. Wil je iemand die met pensioen gaat op een bijzondere manier verrassen? Daar werk ik graag aan mee! Wil je een tof teamuitje met 100 man? Ook dat kan ik voor je organiseren!
Zullen we even contacten om de mogelijkheden te bespreken?  Bel mij direct op 06-44451954 of vul het contactformulier in.

Ondanks dat verrast worden voor alle leeftijden is ligt mijn focus echt op de volwassenen. Van 18 tot 118 jaar ben je bij mij aan het juiste adres. 

Nog steeds word onderschat hoe mooi Nederland is, het heeft zo ontzettend veel te bieden!

Omdat ik de kwaliteit hoog wil houden bezoek ik alle locaties vooraf zelf en maak ik duidelijke afspraken over ontvangst, de verrassing etc. Het is voor mij (nog) niet mogelijk deze kwaliteit buiten Nederland te garanderen. Vandaar dat mijn focus puur op ons eigen prachtige land blijft en het niet mogelijk is een verrassing buiten Nederland te boeken via Floor Verrast.

Inhoud verrassing

Wil je iemand op een speciale manier in het zonnetje zetten of een zakelijke verrassing organiseren? Dan is het wel mogelijk om samen te overleggen over de inhoud. Voor de rest van de medewerkers blijft het natuurlijk nog een verrassing!

Vooraf ontvang je altijd extra informatie met een passend kleed- en pakadvies. Zo zit jij niet in je boerenoveral in een sterrenrestaurant of in je minirok terwijl je gaat paardrijden. 

Als opdrachtgever heb je twee opties.
1. Je laat je zelf compleet verrassen zodat je pas op het laatste moment achter wat je gaat doen.  Een paar dagen van te voren ontvang je een stapel enveloppen thuis met een begeleidende brief op kaart. Op het moment dat de verrassing start mag de eerste envelop open. Zo ontvang je steeds meer informatie, en ontdek je gaandeweg waar je naar toe gaat en wat je mag ondernemen. 
2. Wij stemmen samen de invulling van de verrassing af. Ik betrek je in de organisatie en samen geven wij het vorm. Voor de rest van de groep blijft het een verrassing tot het laatste moment.

Vanaf een uur tot een compleet weekend. Alles is mogelijk! We stemmen vooraf de tijden en de tijdsduur samen vast. 

 

Reizen

Iedere aanvraag is maatwerk, geef vooraf aan wat jullie wensen zijn en ik houd hier rekening mee.
Bijzonder vervoer wenselijk? Ik regel het voor jullie! .

Cadeau

Wat een gaaf cadeau! Ga naar deze pagina en vul al je gegevens in, ik ga aan de slag om er iets bijzonders van te maken speciaal voor jullie!

Prijs en betaling

Voor zakelijke aanvragen maak ik eerst een voorstel. Is deze akkoord? Dan ontvang je een factuur welke binnen 30 dagen dient te worden voldaan.

Bij het maken van een bestelling voor een cadeauvoucher, nachtje weg of een verrassing thuis kan je de betaling direct via iDeal voldoen.

Heb jij een cadeauvoucher ontvangen? Geluksvogel! Maak hier direct je boeking. 

In principe wordt alles voor jou en je groep geregeld, valt er iets buiten? Dan word dat vooraf altijd heel duidelijk gecommuniceerd.

Ga je één of meerdere nachtjes weg? Het diner met drankje, activiteit, overnachting en ontbijt, alles is geregeld! Het enige wat je nog zelf moet betalen is je brandstof om op locatie te komen, bij uitzondering parkeerkosten en eventuele extra’s die je zelf ter plekke wilt doen of aanschaffen. 

Boek je een verrassing thuis? Deze is inclusief verzendkosten, meerdere activiteiten en een middag of avond vol met plezier. Het enige wat je zelf nog moet regelen zijn wat lekkere hapjes en drankjes en ik doe de rest!

Wijzigen, annuleren en verzekeren

Dit kan ik mij haast niet voorstellen! De verrassing is samengesteld op basis van de informatie die je zelf hebt meegegeven in de vragenlijst en is dus altijd op maat. Mocht het toch niet zijn wat je gehoopt had verneem ik graag de reden en kijken we samen naar een passende oplossing.

Als je helemaal in de voorpret van een verrassing zit en het door omstandigheden moet annuleren is dat natuurlijk erg zuur.

Zodra de opdracht bevestigd is ga ik voor je aan de slag. Annuleren is daarna in principe niet meer mogelijk en volgens mijn algemene voorwaarden is er geen refund mogelijk.

In praktijk zal ik er alles aan doen om het met minimale kosten te verplaatsen. Indien er reeds kosten gemaakt door Floor Verrast welke niet meer terug te halen zijn zal dit worden doorberekend aan de klant.

Voor iedere verrassing geldt, hoe eerder hoe beter! Bij groepsverrassingen mag je mij altijd contacten ongeacht de tijdsduur, samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden.

Contact

Heb je een bijzondere vraag? Neem contact op via het contactformulier en ik zorg dat je binnen 3 werkdagen een reactie ontvangt.

STAAT JE VRAAG HIER NIET BIJ?

Stel hier je vraag:

Verrassing, enveloppen
Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?