Reviews

Zij gingen je voor

“Floor Verrast ingeschakeld voor een verassing bedrijfsuitje met overnachting (op verrassingslocatie 😉 ) en activiteiten. Wát hebben we genoten! Alles tot in de puntjes verzorgd met uiteenlopende activiteiten, van teambuilding tot vermaak. Alles geheel tot samen overeengekomen thema. We zijn geheel ontzorgd tijdens het weekend weg! Marloes, je bent een topper met oog voor detail! Bedankt! We kijken nu al weer uit naar het volgende uitje!
Liefs,
Ilona & Naomi”

Naomi Serena van Voorst, Medz Europe

Zakelijke verrassing, 07-10-2022 tot 08-10-2022

“Via Marloes van Floor Verrast een leuke middagactiviteit voor ons team geregeld. Was erg leuk en goed geslaagd! Mooie middag gehad. Raad haar zeker aan.”

Heidi, Horizoncollege

Zakelijke verrassing, 29-05-2022

Feedback op het verrassingsuitje is altijd welkom

Review plaatsen

Ben jij door mij verrast? Ik hoor graag hoe je de verrassing hebt ervaren!

“Marloes Floor heeft meegedacht om een passende activiteit te vinden voor onze organisatie. In eerste instantie dachten we aan een pubquiz, maar dit hadden we al eens gedaan. Marloes Floor kwam met een hele leuke suggestie!”

Kim Heteren

Zakelijke verrassing, 01-02-2022

“De virtuele pub quiz was super! Erg leuke rondes en quiz master Remco is erg gezellig. We hebben de quiz gespeeld met 45 mensen uit 10 verschillende landen en het was voor iedereen goed te volgen.”

Pim Geerdink, Eaton

Pubquiz, 22-12-2021

“Dit was de derde keer dat we Marloes gevraagd hebben iets voor het team te regelen en het was weer een groot succes. Van de collega’s heb ik ook alleen maar positieve reacties mogen ontvangen.”

Nadine,  Belastingdienst

Online Event

“Met mijn team een online escape spel gespeeld dat via Floor Verrast was geregeld. Heel leuk om stap voor stap verder te komen in het spel! De collega’s waren ook enthousiast. Ook cocktail-/mocktailpakketjes naar het huisadres laten sturen door Floor Verrast. Onze online teamborrel was zo een succes.”

Patricia,  Belastingdienst

Online Event

“Floor heeft ons echt verrast. Eindelijk weer een uitje met het team. Telefonisch met Marloes de wensen doorgenomen. Wat beslist niet en wat misschien wel. De eerste activiteit was spannend en zo gaaf! Zelf zouden wij dit nooit uit hebben gekozen… Hierna de volgende envelop openen met instructies. Ga naar hotel in Den Bosch. Ga naar sterren restaurant. Heerlijk gedineerd. Na het uitgebreide ontbijt de volgende verrassing. Heel bijzonder. Nooit zoiets van dichtbij gezien na zoveel trappen omhoog. Nog een paar Bossche bollen gehaald en voldaan naar huis. Dankjewel, het Ceez team.

John Hendriks, Ceez skincare

Teamuitje incl. overnachting

“Het was een hele gezellige avond! Mijn complimenten hoe het was opgebouwd en georganiseerd. Ook vanuit mijn collega’s heb ik veel lovende woorden gehoord over de leuk pubquiz. Ze vonden vooral de persoonlijke vragen erg leuk.”

Zelfde persoon later via Google:

“Veel leuke dingen die je bij Floor Verrast kunt laten organiseren. Zelf met mijn collega’s een pubquiz gedaan. Was super leuk. Je kunt de pubquiz persoonlijk maken, waardoor het voor ons nog leuker werd.”

Chantal Tijhuis, Mozaïek basisschool

Pubquiz

“Iedereen reageerde erg enthousiast op de pakketten, volgens mij heeft iedereen het pakket goed ontvangen. Ontzettend bedankt!”

L. Kruizinga, Vesteda

Eindejaarspakket

“Ik had niet gedacht dat een online teamuitje zo leuk kon zijn!”

Jorrit, Gemeente Wierden

Online teamuitje

“Het was een leuke ervaring. Echt gezellig. Top dat je zo met ons mee wilde denken last minute.”

H.Spoelstra, Strukton

Pubquiz

“Super leuke vrijdagmiddag pub-quiz (virtueel en interactief) gehad voor onze internationale medewerkers met verrassende vragen en gezellige sfeer! Bedankt voor het op korte termijn organiseren van deze quiz, heel goed bevallen!”

Anouk, Danone

Pubquiz

“We hebben gister een zeer geslaagde avond gehad! Erg leuk om zo samen te doen 🙂 Ook mijn collega’s waren enthousiast! Otto deed het leuk als quizmaster, was enthousiast en het tempo zat er lekker in. Bedankt!”

A.ten Raa, Accare

Pubquiz

“Wij hebben met onze medewerkers een online pubquiz gedaan. Dit was erg geslaagd!! De quizmaster deed het heel leuk en zorgde voor de goede interactie. Bedankt voor de organisatie!”

Mariska, koekjesbakkerij

Pubquiz

“Verry well arranged, we had a blast. Thanx!”

N. Pauw, RB

Pubquiz incl. box met lekkers

“Wederom een geslaagde quiz, nogmaals dank!”

S. Jaspers, Reckitt

Pubquiz

“Het pakketje was weer heerlijk!”

L. Lichtenveldt, Vesteda

Borrelpakket

door floor verrast

“Wauw!!!!!! Dat is alles dat ik kan zeggen na een ervaring met Floor Verrast. Want verrast waren we inderdaad. En yep, wij zijn wel wat gewend ondertussen. Het plezier begint bij het invullen van de fiche. Dat zet onmiddellijk de toon. Maar vervolgens het in de bus krijgen van de omslagen en dan het plezier van ze 1 voor 1 te openen en stap voor stap te ontdekken wat er komen gaat, is echt van een ander kaliber en zorgt echt voor twinkellichtjes in de ogen en kinderlijke pret en verwondering. En de adresjes die we voorgeschoteld kregen waren van topkwaliteit. Deze topper krijgt sowieso een plek in ons tweede boek..

27-02-2023
5/5

Nooitgedachtland.be

Nachtje(s) weg – Extra genieten

“Onwijs genoten! Inmiddels meerdere keren een verrassingstrip via Floor Verrast geboekt, met verschillende gezelschappen. En keer op keer onwijs genieten! Alles tot in de puntjes verzorgd. Overal is aan gedacht. Zelfs fietsen om naar het restaurant te gaan zodat je een wijntje kunt drinken. Ik ben een behoorlijke controll freak maar tijdens deze tripjes kan zelfs ik alles loslaten.

16-01-2023
5/5

AB

Nachtje(s) weg – Genieten

“Als verrassing voor mijn zusje haar verjaardag heb ik Floorverrast geboekt. We hebben een fantastisch weekend op een echt prachtige rustgevende en luxe locatie gehad! Het weekend was heel afwisselend qua activiteiten echt een leuke balans tussen spannend/ actief en ontspannen! Het sloot helemaal aan, maar zelf zouden we nooit op de ideeën komen!
De verrassingsbeleving was echt heel tof!!! Met spanning steeds de envelopjes open maken!

Daarnaast is het natuurlijk super dat alles van A tot Z geregeld wordt en je daar verder geen omkijken naar hebt!

Dus al met al, zal ik het zéker aan raden!!:)

november 2022
5/5

Trees Houdijk

Nachtje(s) weg 

“We hebben genoten van de thuisverrassing. Marloes weet verwachtingen te overtreffen, ook mijn man heeft enorm genoten. Het voelde een beetje als pakjesavond, een doos vol pakjes, beloftevol. Wat er uit de pakjes kwam, was zeer gevarieerd, echt een aanrader om met z’n 2-en een avond anders-dan-anders te beleven.

november 2022
5/5

Laura Schuurman

Thuisverrassing

“Herrineringen maken, the place to be.

oktober 2022
5/5

Nell Platen

“Top ervaring! Communicatie is snel en zeer klantvriendelijk. Daarnaast was de verassing super geslaagd.

oktober 2022
5/5

Rosanne Brabander

Nachtje(s) weg 

“Top, Top, Top. En dat in veelvoud! Wat hebben wij genoten van dit weekend. Al de persoonlijke aandacht, de warme welkomsten op de verschillende plekken, de spanning van de enveloppen en de lol die we met elkaar hadden tijdens de activiteiten. Dit was echt GENIETEN en zeer zeker voor herhaling vatbaar.

26-09-2022
5/5

Miranda

Nachtje(s) weg – Genieten

“Wij hadden een fantastisch weekend dankzij Floor Verrast. Alles was tot in de puntjes geregeld en helemaal op ons lijf geschreven. Het is geweldig om dankzij verschillende envelopjes stap voor stap te ontdekken wat het weekend voor je brengt. Bovendien moet je je van niets iets aantrekken waardoor je echt volop kan genieten. Een absolute aanrader!

26-09-2022
5/5

Ayla Laurent

Nachtje(s) weg 

“Wat hebben we genoten! Heerlijke locatie, verrassende activiteit en hele fijne tips om verder de omgeving te verkennen. Dit alles op onze interesses afgesteld. Verder een heel fijn contact met Marloes Floor waardoor je alle vertrouwen hebt dat je een fijne en verrassende tijd gaat hebben.

23-09-2022
5/5

Saskia Lucassen

Nachtje(s) weg – 

“Wij hebben een heerlijk weekend gehad 🙏🏻 met Floor Verrast. De lunch was heel lekker, 😋 de hamam behandeling echt zo ontzettend fijn. Daarna op weg naar het “hotel”. Wat een luxe overnachting. Prachtige locatie. Het was bijna jammer dat we zo’n uitgebreid en heerlijk diner hadden dat we pas om 23.00 uur weer in de kamer waren 😉 Toen nog genoten van het bad 🛀 De wandeling 🚶‍♀️🚶‍♂️ op zondag was ook heel leuk en leerzaam. Kortom een top weekend. We willen #Floor Verrastheel erg bedanken voor dit heerlijke weekend. Wat heb je ons verwend en wat hebben wij genoten.

22-09-2022
5/5

Karin Beerepoot

Nachtje(s) weg – 

“Heel mooie en verrassende lokaties, heel goed verzorgd en een totale ervaring. Heel blij met de boeking via Floor Verrast ! We doen het graag nog een keer (uitdaging aan Floor: same level surprise !)

08-09-2022
5/5

Mariette en Marc Jurriens

Nachtje(s) weg – 

“Beste Marloes, wat hebben wij genoten van ons weekend voor ons 12.5 jarig huwelijk. Alles was op en top geregeld. We hebben genoten vanaf de eerste minuut. De locaties waren perfect en het eten subliem. We werden overal heel hartelijk ontvangen. Voor nu zit het erop, maar we komen terug! Liefs Peter en Leonie

06-09-2022
5/5

Leonie Smoor-Van Tongeren

Nachtje(s) weg – 

“Wat een prachtig cadeau kreeg ik, in de vorm van een verrassingsbon. Met man en kind maakte ik de eerste envelop open, spannend! We kwamen terecht in Eembrugge; nog nooit eerder geweest. Een fantastische B&B- boerderij, met fijne gastvrouw dieren, heerlijk ontbijt waar we twee nachten mochten blijven. Een toer met een oude volkswagenbus in de prachtige omgeving. Alpaca’s gevoerd op de boerderij met de gastheer. Heerlijk geluncht en diner gehad.

Wat heeft Marloes zich goed ingeleefd in onze interesses, wat een goeie en leuke organisatie!”

31-08-2022
5/5

Ingeborg

Nachtje(s) weg – Genieten

“Floor Verrast heeft voor mijn man en mij een hele leuke verrassingsdag georganiseerd. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en de georganiseerde activisten sloten daarbij mooi aan. De voorpret begon al met de binnenkomst van de enveloppen met de aanwijzingen. Zoek jij een origineel cadeau om je geliefde mee te verrassen, of wil je zelf verrast worden? Dan is Floor Verrast de plek om te zijn 🙂

30-08-2022
5/5

Irene Jorna-Loman

Nachtje(s) weg –

“Super leuke avond gehad en zelfs nog als verrassing activiteiten gekregen die we later tot uitvoering kunnen brengen. Ik verraste mijn vriend en Marloes heeft op basis van informatie over hem, de perfecte avond in elkaar gezet met verrassingen die heel goed bij hem paste. Marloes, onwijs bedankt voor de leuke verrassende avond!”

23-08-2022
5/5

Elke

Verrassing thuis – Extra

Floor verrast doet haar naam eer aan. Want verrast zijn we zeker. Het begint al als de enveloppen op de deurmat vallen. De spanning bouwt zich dan op. En Floor (Marlous) heeft zich verdiept in onze antwoorden op de vragen die ze gesteld heeft. Van het begin van de verrassing tot het eind hebben we met een grote glimlach rondgelopen. En zelfs voor de terugreis krijgen we nog meerdere tips mee. Waar we geweest zijn? Dat blijft een verrassing🤣🤣
Marlous bedankt voor alle verrassingen en je betrokkenheid. Het was TOP.
Jan en Ria Dammers”
21-08-2022
5/5

Jan en Ria Dammers

Nachtje(s) weg – Extra genieten

“Het was echt een verrassing. Het begint al wanneer je het arrangement geboekt hebt. Je weet niet wat je kan verwachten. En dan komen de enveloppen, de eerste mag je openmaken op de dag dat je vertrekt. Waar kom je terecht? Wij bij een super mooie B&B in Breda. Ook de restaurants en activiteiten sloten aan bij onze interesses maar eten toch ook bijzonder. Waarschijnlijk hadden we die niet zelf geboekt. Kortom, een erg leuke ervaring, we hebben ervan genoten.”

04-07-2022
5/5

Paul en Annie

Nachtje(s) weg – Extra genieten

“Wij zijn heel mooi verrast met eenuitstapje en overnachting. Een heerlijke high tea en prachtige rondvaart over de Wieden en daarna goed verwend in de mooie B&B ‘De Puurderij’ in Nijeveen. Een aanrader!! De gastheer en dame Ronald en Ciska hadden lekker gekookt en een fles wijn stond klaar op onze riante kamer met prachtig uitzicht over de velden. Floor Verrast doet haar naam goed aan. Alles was tot in de puntjes geregeld. Top!!”

03-07-2022
4/5

Ellie Strik

Nachtje(s) weg – Extra genieten

“Vanaf de start thuis is het al genieten! Samen geen idee hebben wat je gaat doen en dat alles al geregeld is toch wel wat bijzonders. Van een leuke activiteit tot een bijzondere slaapplek echt super leuk. We volgen de leuke tips ook daar zouden we normaal nooit komen. Kortom: een meer dan geslaagde verrassing!”

26-06-2022
5/5

Suzanne en Joeri

Nachtje(s) weg – Genieten

“Super! Voor ons was het wel een beetje uit onze comfortzone, maar als mijn partner zegt dat we dit echt nog een keer weer moeten doen, dan is het zeker geslaagd! Wij hebben het heel fijn gehad en vooral het feit dat alles voor je geregeld is. Je hoeft eigenlijk nergens over na te denken. En het is zo leuk om samen niet te weten waar je heengaat en wat je gaat doen!”

21-06-2022
5/5

Lisa

Nachtje(s) weg – Genieten

Twee heerlijke verrassingsdagen! Aan al onze wensen is voldaan, lekker relaxen. Een prima B&B, lekkere lunch en een heerlijk diner. Ook de aktiviteit was helemaal prima. Marloes, bedankt voor de geweldig leuke dagen! Huub en Marjo”

21-05-2022
5/5

Marjo

Nachtje(s) weg – Genieten

Nadat ik aan Floor verrast onze hobby’s, interesses en nog wat zaken had doorgegeven begon het spannende wachten op de verrassing. Zelf ben ik best creatief in het verzinnen van leuke dingen dus ik dacht: waar kunnen wij nog mee verrast worden. Maar niets is minder waar! De verrassingen die we hebben gehad passen helemaal bij ons. We hebben gelachen ons erg vermaakt met de verzonnen activiteiten. Het ziet er ook allemaal even mooi en verzorgd uit en het contact is goed . Ik weet zeker dat we nog eens een keer een verrassing gaan aanvragen :)”

01-05-2022
5/5

Lonneke

Verrassing thuis

“Oh wat een weekend!! Het was zo fijn, zo heerlijk!
Ik gaf mijn man een verrassingsweekend van Floor verrast kado voor zijn verjaardag.
Toen de enveloppen op de deurmat vielen begon de voorpret al!
Het lijkt wel of Marloes ons al jaren kent! Alles wat wij leuk en fijn vinden kwamen in het weekend voor!
Het was tot in de puntjes geregeld!
Het verblijf met de meest hartelijke gastvrouw en gastheer, het eten, de activiteit, de plek, in 1 woord perfect!!
Lieve Marloes, bedankt voor een onvergetelijk weekend!
Na een pittige tijd kunnen wij er weer tegen aan!
Iedereen zou zich eens door Marloes moeten laten verrassen!!
Een echte aanrader!!”
15-03-2022
5/5

Paul & Maaike

Nachtje(s) weg – Extra genieten

“(Marloes) Floorverrast! En of ze dat deed! Doodeng om de controle uit handen te geven (hallooooo perfectionist) maar geen seconde spijt gehad! Verrassende activiteiten, mega speciale locatie en heerlijk eten! Tranen gelachen, onnozel gedaan en tenslotte tevreden… het licht uit gedaan. Haar verrassing is onvergetelijk en het geld dubbel en dwars waard!”

09-03-2022
5/5

Ilona Baumler

Nachtje(s) weg – Genieten

“Was echt zo’n goed georganiseerd weekend. Meer dan TOP lokatie en alle andere dingen er om heen. Wij zijn heel positief. Gaan we vaker via Floor verrast doen.”

01-03-2022
5/5

Mellanie Dekkers

Nachtjes weg – Extra genieten

“Dank je wel voor het heerlijke weekend dat we hebben gehad! We hebben genoten van de omgeving en hebben je leuke tips ter harte genomen. Het was heel fijn om weer even man en vrouw te zijn in de wetenschap dat de kinderen in goede handen waren. Voor herhaling vatbaar!”

14-02-2022
5/5

M. Godfried

Nachtje(s) weg – Extra genieten

“Dankjewel Marloes voor onze leuke verrassingsmiddag thuis tijdens de lockdown! We hebben ons vermaakt en weer iets nieuws ontdekt. De volgende keer gaan we voor een verrassingsweekendje weg!”

14-02-2022
4/5

Simone Haneveer-van Breugel

Verrassing thuis

“Wat hebben wij een heerlijk relaxed weekend gehad, met dank aan Floor Verrast. Leuke activiteit, heerlijke luxe lunch en uiteindelijk in een hele mooi B&B met jaccuzi en sauna, overnacht. We hadden echt even tijd voor elkaar❤️. Marloes heeft alles goed verzorgd en elke keer was het openen van de volgende envelop een feestje. Zeker voor herhaling vatbaar.”

10-02-2022
5/5

Petra V.

Nachtje(s) weg – Extra genieten

“Voor de 2e keer laten verrassen door Marloes! En wat zijn wij weer verrast. Super mooie locatie en een leuk onthaal door de eigenaar. Marloes had een leuke activiteit voor ons bedacht. Wat hebben wij die middag gelachen. Echt een leuke manier om de omgeving te verkennen. ‘S avonds konden we heerlijk ontspannen.
We hebben weer een heerlijk weekend weg gehad!”
18-02-2022
5/5

Scarlett, Almelo

Nachtje(s) weg – Extra genieten

“Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. Een feestje om telkens de enveloppen open te mogen maken. Helaas gooide de lockdown roet in het eten voor de activiteit. Maar we hadden een mooi b&b met een fijne jacuzzi in een prachtige omgeving. Genoten!”

20-12-2021
5/5

Marijke van der Wijk

Verrassend nachtje weg “Extra genieten”

“We hebben het echt zo fijn gehad! Echt even tijd voor elkaar. Lekker onthaasten door eerst een stukje te wandelen, super fijne kamer, de sushi was echt heel erg lekker en de activiteit was echt spot on! En alles Corona proof. Het had voor ons niet beter gekund 😊

29-12-2021
5/5

Selena, Dordrecht

Verrassend nachtje weg “Genieten”

“Wat een fantastische ervaring hebben wij gehad! Natuurlijk geen idee wat we gingen beleven, maar er is zo goed gekeken en bedacht wat bij ons past. Samen een envelop openen voelde alsof je een cadeautje open mocht maken en dan samen op avontuur! Omdat je dus geen idee hebt wat het volgende is wat je gaat ondernemen ben je volledig bezig met de activiteit waar je op dat moment mee bezig bent en kun helemaal van het moment genieten. En alles is zo persoonlijk en doordacht. De activiteit paste perfect bij ons, het diner was heerlijk en de overnachting was zo relaxed, met de allerliefste gastvrouw en heer. Een lang verhaal kort, wij hebben in 1 weekend een enorm vakantie gevoel gehad, avontuur gevoeld, verrast geweest en simpelweg enorm genoten. Wij gaan hier een jaarlijkse traditie van maken, dat is zeker!

2-10-2021
5/5

Judith, Elst

Verrassend nachtje weg “Maximaal genieten”

“We hebben werkelijk genoten van de verrassing. De rit begon al meteen goed. En de dingen die we hebben gedaan waren niet direct bij ons opgekomen om eens als uitje te plannen. De overnachting was super zeer vriendelijke gastvrouw/man. We zijn werkelijk tot rust gekomen en een super manier om ons jubileum te vieren. Het was natuurlijk erg fijn dat je ook het restaurant hebt gereserveerd immers wisten we niet waar we naartoe gingen. Ook daar was het eten erg goed. Ik snap wel dat het een persoonlijke favoriet van je was. 

Ik zou Floor Verrast zeker aanraden aan anderen. Ook de medewerker van onze 1e opdracht vond het helemaal geweldig en zou binnenkort iets gaan boeken bij je. Al met al lovende woorden voor de dingen die je voor ons hebt betekend.”

2-10-2021
5/5

Suzan en Patrick

Verrassingsweekend over the top

“Via Floor Verrast een heerlijk weekend weg gehad! Ontzettend leuk concept en tot in de puntjes geregeld! Compleet op maat en persoonlijk. Prettig contact gehad met de eigenaresse Marloes.

De spanning van de verassing vooraf is alleen al een feestje! Voor herhaling vatbaar!”

28-11-2021
5/5

Rosalie Kibbeling

Verrassend nachtje weg “Genieten”

“Wat een fantastische ervaring. Vanaf het moment dat de envelop op de deurmat valt begint “de beleving”. Vol enthousiasme en spanning naar de verschillende locaties gereden en elke keer was het een feestje bij aankomst. De accomodatie was fantastisch, diner heel sfeervol en lekker en ook de activiteit was verrassend (en) leuk. Marloes zorgt er voor dat overal aan gedacht is. Echt voor herhaling vatbaar.”

8-12-2021
5/5

René en Claudia

Verrassend nachtje weg “Extra genieten”

“Super leuke thuisactiviteit gehad. In deze bizarre tijd vonden wij het wel eens tijd om thuis wat leuks te doen. Zo hoefde wij geen oppas te regelen en konden wij toch genieten. Wij hebben totaal de vrije hand aan Marloes gegeven. En wat heeft ze ons blij verrast. Perfecte afwisseling van serieus, gezellig, creativiteit en plezier. Wij hebben zo enorm genoten. Vooral cadeau nummer 1 enveloppe drie was erg leuk! En de dag daarna konden de kinderen daar ook nog van meegenieten. Lieve Marloes enorm bedankt. Wat een leuke ervaring was dit. Wij komen zeker nog een keer bij je terug.. liefs Robert en Jessica”

8-12-2021
5/5

Jessica de Vries

Verrassing thuis

“Voor ons 10 jarig huwelijksjubileum wilde we graag een nachtje weg. Heerlijk om dat aan Floorverrast over te laten. De leuke spanning van te voren is eigenlijk al goud waard want alles is een verrassing. De geplande activiteit was fantastisch en iets wat wij beide graag doen. Voor herhaling vatbaar.”

10-09-2021
5/5

Erwin Wassink, Werkendam

Verrassend nachtje weg “Genieten”

“Wat een leuke en spannende verrassing afgelopen wekend mogen beleven. Alles kleurig en met zorg verpakt, er zat een pittige hersenkraker bij maar zo leuk om ook de gevers van ons cadeau hierbij te kunnen betrekken en alles tot een voldaan eind te laten komen.”

04-09-2021
5/5

Erica

Verrassing thuis

“Het was een super fijn weekend, echt even samen! Een hele mooie locatie met een heerlijk ontbijt in een mooie omgeving! Zo leuk om elke keer weer een envelop open te mogen maken. Wij zijn VERRAST😊 de naam Floor verrast klopt helemaal!”

04-09-2021
5/5

Henk & Romy, De Lier

Verrassend nachtje weg “Extra genieten”

“Het is al weer een paar weekjes terug dat wij ons hebben mogen laten verrassen door Floor Verrast. En ik kan je vertellen; dat is gelukt hoor! Ik denk er nog regelmatig smachtend naar terug ;-).  Wat was het een verwennerij. Bij elke envelop die we open maakten werden we weer verrast. En overal zoooo van genoten. Prachtige locatie, heerlijk eten en super leuke activiteit (en).”

Marloes, nogmaals bedankt voor het ons helemaal laten onderdompelen in puur genieten!

24-11-2021
5/5

Rosalie Kibbeling

Verrassend nachtje weg “Extra genieten”

“Een heerlijk moeder dochter weekend gehad! Het was een topweekend en super geregeld! Er is goed naar ons geluisterd en hebben het echt heerlijk gehad.

Het begon vrijdag al optijd en hebben het zelf pas zondag later in de middag afgesloten! De b&b was fantastisch met een super lieve gastvrouw op een toplocatie! De activiteiten pasten heel goed bij ons en hebben heerlijk gegeten! In 1 woord TOP!”

18-10-2021
5/5

Romy en Petra, De Lier

Verrassend nachtje weg “Genieten”

“Afgelopen weekend een heel fijn en een door Floor Verrast goed verzorgd weekend weg geweest met mijn man. Overnacht in een heel fijne B&B met super ontvangst en ontbijt, 2 heel leuke activiteiten gedaan en lekker uit eten geweest. Ik kan echt iedereen aanraden bij Floor Verrast te boeken. Zo fijn om zelf nergens over na te hoeven denken maar gewoon lekker te genieten en ervaren! Top!!”

04-09-2021
5/5

Marlous van Ingen

Verrassend nachtje weg “Maximaal genieten”

“Geweldig! ‘Floor’ denkt mee en schakelt supersnel! De activiteit was ook bijzonder origineel en zeer geslaagd. Tel daar de geweldig gevonden accommodatie bij en dan weet je dat Floor haar roeping gevonden heeft en succesvol is met dit concept. Ze heeft er in ieder geval twee ambassadeurs bij.”

31-08-2021
5/5

Eduard Pijlgroms, Wierden

Verrassend nachtje weg “Maximaal genieten”

“Wij hebben nu twee keer een uitje laten organiseren door Marloes en kan alleen maar zeggen dat het genieten was. Alles is goed geregeld en je komt op plekken en doet dingen die je niet zelf bedacht zou hebben. Echt een aanrader!”

28-08-2021
5/5

Marieke en Raymond

Verrassend nachtje weg “Genieten”

“Geweldig weekend gehad. Helemaal top. Goed georganiseerd, petje af!”

31-08-2021
5/5

Gerard en Petra, ‘s-Hertogenbosch

Verrassend nachtje weg “Extra genieten”

“Was zo leuk om dit samen met mijn dochter te doen, onze eerste opdracht was verfsmijten zo super daarna kwamen wij aan bij een bijzondere BB waar veel dieren vrij rond liepen, fantastische gegeten bij de wieken en dit allemaal verzorgd door Floor verrast heel erg bedankt Marloes het was onvergetelijk.”

27-08-2021
5/5

Kim en Wilma

Verrassend nachtje weg “Genieten”

“Voor ons huwelijk kregen wij een weekendje weg cadeau. Wat was dit een ontzettend leuk verrassingsweekend zeg! Floor heeft ons echt meegenomen in de ene na de andere verrassing. Wij kwamen geheel ontspannen en vooral zeer opgewekt terug. Een ervaring die wij anderen ook echt aanraden!”

26-07-2021
5/5

Graciëlle

Verrassend nachtje weg “extra genieten”

“Wow wat een heerlijke paar dagen hebben wij gehad!! Alles tot in de puntjes geregeld. Het verblijf was gastvrij en erg luxueus. De activiteiten leuk, speels en uitdagend. Wij hebben alles gekregen waar we op hoopten. Floor heeft ons een jubileum gegeven waar we met veel plezier op terugkijken.”

23-06-2021
5/5

Sanne en Jimmy, Apeldoorn

2x Verrassend nachtje weg “extra genieten”

“Floor Verrast doet haar naam eer aan! We hebben een heerlijk weekend achter de rug: een spectaculaire accommodatie, leuke activiteiten en alles tot in de puntjes geregeld. Er was goed rekening gehouden met fysieke beperkingen. Een aanrader!”

12-06-2021
5/5

Esther, Utrecht

Verrassend nachtje weg “extra genieten”

“Geweldige verrassing voor mijn 50ste verjaardag! Pracht locatie en activiteiten die je zelf niet zo snel zou opzoeken. Het was allemaal top geregeld en elke keer weer zo ontzettend leuk om een envelop open te maken. Een aanrader voor iedereen.”

12-06-2021
5/5

Jacqueline en Marco van Dijk, Loo

Verrassend nachtje weg “extra genieten”

“Wat een super weekend hebben wij gehad. We kwamen aan op hele luxe, romatische locatie waar wij echt super gastvrij ontvangen zijn. We hebben 2 heerlijke nachten gehad, met een zeer uitgebreid ontbijt, lunch en beide dagen ook diner! Marloes heeft de 30ste verjaardag van mijn man echt onvergetelijk gemaakt!”

04-06-2021
5/5

Sanne van Schie

Verrassend nachtje weg “extra genieten”

“Voor onze verjaardagen hadden we een nachtje weg bij Floor Verrast geboekt. De voorpret was al geweldig; het moment dat je de enveloppen ontvangt en niet kan wachten deze te openen! Het nachtje weg zelf was ook geweldig; mooie kamer, heerlijk diner, alles op en top geregeld! En elke keer weer met positieve kriebels een envelopje openen 🙂Echt een aanrader voor als je een keer onbezorgd weg wilt en je graag laat verrassen!”

31-5-2021
5/5

Nikita en Joep

Coronaproof Over The Top Nachtje Weg

“Door een ongelukje met sporten heb ik twee dagen voor dat wij een nachtje weg gingen mijn enkelband gescheurd. Na contact te hebben gehad met Marloes, heeft ze mij ervan overtuigd dat ondanks ik niet mobiel was, toch enorm zouden gaan genieten. En wat hebben we dat gedaan!! Heerlijk om eens niks zelf te hoeven regelen, overal was aan gedacht. Ga hier wat boeken, spijt zal je er zeker niet van krijgen!”

13-4-2021
5/5

Tessa Bos

Over the top nachtje weg

“We hebben een heerlijke dag gehad. Marloes heeft goed geluisterd naar onze wensen. Niet alleen de activiteit buiten de deur, ook het eten en de activiteiten thuis waar heel leuk. Het was heerlijk om een keer niet alles zelf te hoeven regelen!! Het is zeker een aanrader om Floor Verrast je te laten verrassen.”

22-5-2021 
4/5

Elbertje Floris, Vught

Special

“Geweldig! Gedurende de gehele dag ga je allerlei leuke activiteiten doen waar je zelf niet snel aan zou denken. De nieuwsgierigheid bij het openen van iedere nieuwe envelop is altijd groot en de verassingen sloten perfect op onze wensen en vooraf ingediende vragenlijst aan. Kortom, een ruime 5 sterren!”

28-4-2021 
5/5

Falko

Verrassing thuis

“Wat hebben wij genoten afgelopen dagen van de 2 nachtjes weg. Heel last minute heeft Marloes een fijn plekje weten te regelen. Aan alles is gedacht, het bleef elke keer weer een verassing om een enveloppe open te maken. Marloes bedankt voor je inzet en creativiteit!”

28-04-2021
5/5

Corina Verstoep, Schoonhoven

Coronaproof nachtje weg

“Door onze kinderen zijn we verrast met Floor verrast. Na het invullen van de vragenlijst en het kiezen van een datum begon het leuke afwachten. We ontvingen verschillende keren post met de mededeling deze nog niet verder te openen. De spanning werd zodoende heerlijk opgebouwd. En toen was het eindelijk zo ver….. We hadden gekozen voor een middagverrassing en het werd echt een heerlijke middag met de ene leuke verrassing na de andere. Onvergetelijk! Het is een middag geworden die we echt in ons hart meenemen met dank aan onze kinderen maar natuurlijk met de grootste complimenten voor Marloes Floor. Echt een topper met een topconcept.”

15-04-2021
5/5

Aranca en Hans, Bergen op Zoom

Verrassing thuis extra

“Goed georganiseerd! Een echte verrassing. Tot detail geregeld.”

27-4-2021
5/5

Sandra Kuiper

Verrassingsweekend

“Leuk en inderdaad verrassend!”

12-03-2021
5/5

Chris Bodewes, Losser

Verrassing thuis

“Een super leuke en verrassende avond waarbij we echt weer even tijd voor elkaar hadden!”

23-1-2021
5/5

Janneke Kusters, Haarlem

Verrassing thuis extra

“We hebben een hele leuke avond gehad dankzij Floor Verrast. De dagelijkse sleur werd doorbroken dankzij alle verrassingen. De activiteiten waren voor ons nieuw waardoor we andere gesprekken hadden dan normaal. De hele verrassing is met liefde en zorg samengesteld door Marloes Floor.”

8-4-2021
5/5

Suzanne Sassen, Arnhem

Verrassing thuis

“Voor mijn verjaardag hadden we een Floor Verrast gevraagd voor een online pubquiz – de quiz was super leuk en gevarieerd en onze quizmaster Linda deed het geweldig, met veel energie! Bij de laatste vraag werd ik zelfs ten huwelijk gevraagd en ook dit hadden ze super gedaan met mijn vriend samen -achter mijn rug om ;-)”

22-3-2021
5/5

Amy Pieplenbosch, Arnhem

Pubquiz

“Na een jaar lockdown feestjes was mijn eigen creativiteit uitgeput. Floor Verrast schoot met veel enthousiasme te hulp en zo hebben we de jarige en onze familie met een leuk evenement weten te verrassen!”

19-3-2021
5/5

Monique Hulsker, Voorhout

Special

“Voor een verjaardag hebben we met familie en vrienden ‘een felicitatie op afstand’ gemaakt. Ieder heeft een creatieve, vrolijke boodschap ingestuurd. Bureau Floor Verrast heeft op kundige wijze hier een geheel van gemaakt. Leuk om ieder hiertoe uit te dagen maar nog veel leuker om aan de jarige aan te bieden. De jarige heeft n ‘cadeau’ voor t leven!”

4-3-2021
5/5

G. Philips, Dordrecht

Special

“Ons over de top nachtje weg was echt boven verwachting! Aan alles was gedacht en tot in de puntjes verzorgd.. Marloes denkt super fijn mee en heeft geweldige ideeën. Ik kan dit absoluut iedereen aanbevelen! Dit was zeker niet onze laatste verrassing die Marloes voor ons mag organiseren. Wij komen terug!”

14-2-2021
5/5

Yvonne van Ee, Leusden

Over the top nachtje weg

“Wat hebben wij een heerlijk weekendje weg gehad. De verrassingen zijn top geregeld. Marloes is erg behulpzaam, meedenkend en creatief! We zijn super tevreden over dit top weekendje weg!”

14/2/2021
5/5

Scarlett, Almelo

Over the top nachtje weg

“Ons over de top nachtje weg was echt boven verwachting! Aan alles was gedacht en tot in de puntjes verzorgd.. Marloes denkt super fijn mee en heeft geweldige ideeën. Ik kan dit absoluut iedereen aanbevelen! Dit was zeker niet onze laatste verrassing die Marloes voor ons mag organiseren. Wij komen terug!”

14-2-2021
5/5

Yvonne van Ee, Leusden

Over the top nachtje weg

“Normaal gesproken organiseer ik iets voor mijn vriend waardoor ik al weet wat wij die dag gaan doen. Dit keer hebben wij ons laten verrassen door Floor verrast! De activiteiten sloten erg aan bij ons leeftijd en onze interesses. Het was echt super leuk en voor herhaling vatbaar!”

14-2-2021
5/5

Jessie Wilms, Haarlem

Verrassing thuis

“Wij hebben Marloes gevraagd een complete verrassingsdag thuis voor ons te verzorgen. Ik had er een hard hoofd in, twee pubers en hun ouders een hele dag vermaken… Maar zij is er in geslaagd! Wát een leuke dag hebben wij gehad. Aan alles was gedacht: spel, uitdaging, samenwerken, culinair, verdieping, name it. Dit alles met een toffe afsluiter.

Marloes kan in haar werk haar professionaliteit en creativiteit helemaal kwijt en dat hebben wij gemerkt. Dit was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste…….”

12/1/2021
5/5

Pauline Blokland, Assendelft

Verrassing thuis

“Tijdens de eerste lockdown in 2020 werd mijn moeder 70 jaar. Normaal een mijlpaal die we met elkaar zouden hebben gevierd. Dat kon nu niet. In overleg met Marloes hebben we toen een bijzondere verjaardagsactiviteit thuis ontwikkeld. Het was echt geweldig. Marloes heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat een restaurant speciaal de keuken opende om een maaltijd te bereiden en te bezorgen. Er was een zangeres via Zoom om mijn moeder lievelingsliedjes te zingen. 

Mijn moeder praat er nu – maanden later – nog over. Marloes is begaan, empathisch, creatief en oplossingsgericht. Ik ben voortdurend op zoek naar momenten waar ik een ‘Floor Verrast’- voor kan inzetten! Echt een aanrader!”

10-1-2021
5/5

Ameike van de Ven, Apeldoorn

Special

“Floor Verrast zorgt gegarandeerd voor een top verrassing!!! Ze is enorm aardig, behulpzaam, creatief, meedenkend en snel met reageren. We waren dan ook suuuuuper tevreden over de verrassingen die ze voor mijn man en mij georganiseerd had!! Een echte aanrader wil je iemand een origineel cadeau geven!”

21-12-2020
5/5

Marjolein van Vulpen

 Verrassing thuis

“Voor de verjaardag van mijn man een avondje thuis met onze kinderen. Floor verrast maakt het echt persoonlijk en heeft de avond met zorg voor ons samengesteld. Een gezellige avond samen aan tafel in plaats van voor de televisie of met mobiel in de hand. Zeker een aanrader! Goede communicatie!”

19-12-2020
5/5

Christien Rutjens, Lent

Verrassing thuis

“Ondanks de coronacrisis hebben wij een heerlijk weekend gehad! De logeerplek was boven verwachting. Alles was tot in de puntjes geregeld, dat gaf zoveel rust en ontspanning. Een lekkere lunch, verast met een kaasplankje en vervolgens een heerlijk diner. Echt een top over the top weekend! Wat hebben we genoten! Bedankt Marloes🤗”

2/11/2020
5/5

Marieke, Haaksbergen

Over the top verrassingsweekend

“Super leuke avond gehad! Super leuk dat je actief met elkaar bezig bent, de oude vakantie fotoboeken weer eens doorgespit en herinneringen opgehaald! Vaak lig je toch maar gewoon op de bank tv te kijken maar nu ben je een avond echt met elkaar bezig”

25/10/2020
5/5

Manon Ivits

Verrassing thuis

“Het was echt super leuk! Echt een avondje even samen, oudste dochter was uit logeren en onze bijna 3 maanden oude zoontje lag er iets vroeger in dan normaal 😉. We raakten gewoon heerlijk met elkaar in gesprek en hadden echt even de tijd voor elkaar, precies wat ik wilde. We hebben dus een hele fijne avond gehad, enorm bedankt!”

24/10/2020
5/5

Lisanne

Verrassing thuis

“Het was een geslaagde avond en het was goed georganiseerd! Overal was aan gedacht. Bedankt voor de fijne avond!”

19/10/2020
5/5

Aniek

Interactieve pubquiz

“Nu 3x een interactie pubquiz geboekt via Floor verrast. Super leuk om in deze tijd met een groep vrienden/ collega’s een gezellige avond te hebben. Geen enkele keer een dubbele vraag gehad! Daarnaast met ons gezin de thuis verrassing geboekt. De voorpret met gesloten enveloppen begint al leuk! Een topdag gehad samen… echt een aanrader!”

19/10/2020
5/5

Thomas Hamse en Martine Sanders , Tubbergen

Interactieve pubquiz

“Ik heb nu twee keer een weekend geboekt bij Marloes. De vorige keer met een vriendin en deze keer met mijn partner. Beide keren heb ik een onvergetelijk weekend gehad. Marloes kijkt heel goed naar de wensen die je aangeeft en toch weet ze je te verrassen met activiteiten en locaties waar je normaal niet snel terecht zult komen tijdens een weekendje weg. Heerlijk om niet zelf op onderzoek uit te hoeven. De voorpret en spanning door het niet weten wat je gaat doen, maakt het zelfs vóordat je gaat al ontzettend leuk. Ik kan Floor Verrast echt iedereen aanraden!”

18/10/2020
5/5

Dina van Balen, Breedenboek

Verrassingsweekend

“Voor de derde keer een ervaring bij Floor Verrast. We hebben dingen gedaan die we zelf niet konden bedenken en waarvan het bestaan niet eens afwisten. Het is tot de puntjes verzorgd en zelfs onder de huidige maatregelen weet Marloes een onvergetelijke dag te organiseren.
Wij zijn super enthousiast 😁”

18/10/2020
4/5

Kelly en Marc, Ouddorp

Verrassingsdag

“Ken je nog dat gevoel van vroeger, op de ochtend van je verjaardag? Dat je op het punt stond je eerste knuffels en cadeautjes te krijgen van je familie? Dat gevoel van spanning en nieuwsgierigheid naar wat de dag je brengt aan verrassingen? Dat dus!! Dat is wat Floor Verrast weer in je naar boven brengt!

Het is heerlijk om met dat gevoel de enveloppen te openen en je te laten leiden naar de leukste activiteiten en fijnste plekjes, en zonder zorgen te kunnen genieten van dingen die je zelf nooit bedacht zou hebben om te gaan doen.

Wij hebben enorm genoten van ons verrassingsweekend! Ontzettend veel plezier gehad, lekker geluncht en mooie dingen gemaakt (mogelijk een nieuwe hobby ontdekt ;-)) en de B&B… die was hemels! Letterlijk en figuurlijk. Kortom een onvergetelijke ervaring, die we iedereen aan kunnen raden!”

12/9/2020
5/5

Neeltje en Philip, Velp

Verrassingsweekend

“Je kunt vaak niet wachten om de enveloppen stuk na stuk open te maken, maar het loont om de aanwijzingen te volgen en je mee te laten slepen in het avontuur van “het niet weten”. Geweldige dag gehad!”

20/9/2020
5/5

Fleur en Sander, Arnhem

Verrassingsdag

“Het was zo heerlijk!! Echt super bedankt! Super B&B en erg aardige eigenaren. Het restaurant en de jacuzzi waren ook fantastisch! Prachtige plek. Heel erg bedankt. We komen zeker nog eens terug bij je voor een verrassing”

5/9/2020
5/5

Jeanine, Zuid Holland

Verrassing special

“Wat een ontzettend leuke dag hebben wij gehad! Allemaal dingen die wij zelf niet zomaar zouden plannen. Echt heel leuk! En alles was ook zo perfect geregeld. Heel erg bedankt! Het is zo goed bevallen dat we hebben afgesproken dit vaker te gaan doen. Dus tot de volgende keer 😉 ”
4/9/2020
5/5

Marieke en Raymond, Dreumel

Verrassingsdag

“Het feit dat je hier al terecht bent gekomen om deze review te lezen zegt waarschijnlijk al dat je van verrassings tripjes houdt. Of juist helemaal niet. Laat me je dan overtuigen 😉

Mijn vriend en ik hebben voor het eerst een boeking gedaan bij Floor Verrast. Ik ben meestal degene die thuis de uitjes en tripjes regelt en wilde dat graag een keer uitbesteden. Hoe gaaf is het om niet te weten waar je naar toe gaat? Mijn vriend dacht daar trouwens anders over. Hij houdt niet zo van verrassingen en vond het spannend maar wilde dit wel voor mij doen.

Ik kwam in contact met Marloes van Floor Verrast en gaf aan dat wij geïnteresseerd waren, maar dat we het ook spannend vonden. Geen probleem, Marloes was enthousiast en wilde ons graag aan een verrassingsweekend helpen waarvan ze zeker wist dat het een toffe beleving zou worden.

Via de site konden we een formulier invullen. In dit formulier worden vragen gesteld om je beter te leren kennen. Wat vind je leuk, wat absoluut niet en wat is het doel van het uitje? We hielden contact via mail en Marloes hield goed in de gaten of mijn vriend het nog hield van de spanning of dat zij hem gerust kon stellen door een klein tipje van de sluier te lichten zonder de verrassing weg te geven. Doordat de optie er was waren de zenuwen zo goed als weg en hebben we de verrassing helemaal over ons heen laten komen.

Een paar dagen voor vertrek kregen we enveloppen in de brievenbus met een brief met het tijdstip waarop we klaar voor vertrek moesten zijn en de eerste envelop mochten openen. De eerste envelop leidde ons naar de eerste activiteit met een fijne lunch, vervolgens een envelop naar een tweede activiteit met een drankje en hapje en de laatste enveloppen leidden ons naar onze accommodatie waar we gingen overnachten.

Het was een onwijs toffe ervaring waarin we alle tijd hadden voor elkaar, nieuwe dingen hebben gedaan en helemaal tot rust zijn gekomen. Dit waren ook precies de dingen die we aan hebben gegeven op het formulier.

Floor Verrast geeft ontzettend veel enthousiasme, waarde en kwaliteit. Alles is tot in de puntjes geregeld en we konden altijd contact leggen als er toch iets aan de hand was.

Wat we precies hebben gedaan ga ik natuurlijk niet verklappen. Ik hoop dat je het jezelf gunt om verrast te worden en een hele fijne tijd te beleven met de mensen die je lief hebt.
Dit is in ieder geval niet ons laatste uitje!”

21/8/2020
5/5

Loïs Kaihatu

Verrassingsweekend

“Het doel van dit verrassingsweekend was ontspannen en echt even tijd voor elkaar; dat is zeker gelukt! Marloes heeft goed geluisterd naar onze wensen en een heerlijk weekend met fijne activiteiten gepland. Alles was goed geregeld en compleet. Het openen van de enveloppen was elke keer weer een feestje; wat is er nu voor ons gepland, spannend!
Wij vinden het echt een aanrader!”

26/6/2020
5/5

Svintha en Jeffrey, ‘s-Gravenzande

Verrassingsweekend

“Ik (de jarige job) heb het echt als een verrassingsmiddag ervaren en ik zal deze verjaardag niet snel vergeten. We hadden voldoende tijd voor alle onderdelen en de activiteiten waren ook erg verschillend en verrassend.”

6/6/2020
5/5

Anoniem

Verrassing thuis

“Super gehad!”

3/7/2020
5/5

Eva, Amsterdam

Verrassingsweekend

“Het was een superleuke avond! Vooral de tweede activiteit vonden we erg leuk! Bedankt!”

6/6/2020
5/5

Jill, Beek

Verrassing thuis

“Het was supertof, we hebben genoten. Je opdrachten waren super leuk en het eten was prima.”

15/5/2020
5/5

Vivian, Hengelo

Verrassing thuis extra

“Mijn schoonmoeder belde ons vlak na haar verrassing thuis op, helemaal lyrisch. Wat heerlijk om haar zo te zien. De organisatie was goed geregeld en de verrassing zelf was een daverend succes. Bedankt!”

31/5/2020
5/5

Willeke, Apeldoorn

Verrassing thuis

“De quiz was een doorslaand succes! We hebben veel lol gehad en de jarige vond het een top verrassing! Bedankt voor de organisatie! ”

23/5/2020
5/5

Kelly, Zierikzee

Pubquiz

“Wat doe je als je dochter 18 wordt in Corona-tijd? Samen met Floor Verrast hebben we een verrassingsfeestje voor haar georganiseerd, waarbij ze zelf pas op de dag zelf hoorde dat er een feestje voor haar was met haar beste vrienden. Zeer geslaagd!”

12/5/2020
5/5

Vivian, Hengelo

Verrassing thuis – pubquiz

“Floor Verrast is echt een geweldig concept, waarmee je thuis en straks ook weer ergens anders een heerlijke dag of avond kan beleven. Marloes zorgt dat alles op en top geregeld is. Wij (mijn vriend en ik) waren 5 jaar samen tijdens de coronaperiode en konden dus niet ergens naartoe, ik heb een thuisverrassing van Floor Verrast gekocht en we hebben heerlijk eten gekregen (per toeval ook nog eens van het restaurant waar we onze eerste date hebben gehad) en een superleuke avond met activiteiten, foto’s en goede gesprekken. Het is heel leuk dat alles een verrassing is en dat je dus van tevoren niet weet wat er gaat gebeuren. Echt een aanrader!”

9/5/2020
5/5

Liesbeth Gouda, Rotterdam

Verrassing thuis

“Het was hartstikke leuk om op deze manier te ontspannen en samen te zijn met vrienden. Wel moeilijke vragen hoor!”

24/4/2020
5/5

Denise, Utrecht

Verrassing thuis – pubquiz

“Op en top genoten, perfect geregeld!”

19/4/2020
5/5

Martine en Thomas, Tubbergen

Verrassing thuis – totale verrassing

“Wat een geslaagde dag, ondanks deze gekke tijd. Roel vond het erg leuk en origineel! Complimenten voor hoe je alles hebt geregeld voor ons. Zeker tot een volgende keer!”

13/4/2020
5/5

Linsey van Rijk, Apeldoorn

Verrassing thuis – totale verrassing

“We hebben een hele leuke middag/avond gehad! Lekker gegeten en zelfs nog verrassingen tot de volgende dag kunnen bewaren!”

12/4/2020
5/5

Monique Geldof, Apeldoorn

Verrassing thuis – spel

“Wat heb je het super leuk samengesteld. We hebben genoten! Wat een leuk en divers programma, voor elk van ons wat! En de lunch was ook een groot succes hier.”

5/4/2020
5/5

Lisette, Utrecht

Verrassing thuis – totale verrassing

“Wat zijn we verrast gister! Heel leuk… We hebben genoten van een avond samen incl. de activiteit! En de opdrachten erna, hilarisch! Dank je wel!!”

4/4/2020
5/5

Suzanne en Martijn, Hedel

Verrassing thuis – totale verrassing

“Een heel leuke ervaring om mee te doen aan de online pubquiz! Thuis achter een scherm, maar toch het gevoel van gezelligheid, spanning en humor zoals het bij een “echte” pubquiz hoort. Zeker een aanrader!”

1/4/2020
5/5

Nadine, Oosterbeek

Pubquiz

“Ik had één keer eerder een “Pub”-quiz gedaan via Kahoot maar toen zaten we in een groep bij elkaar. Op deze wijze, allemaal in onze eigen woonkamer, via Zoom was wel bijzonder. Met een grote groep en ook interactie met elkaar. Het leuke van deze pubquiz was de variatie van de vragen en dat je continu kunt zien wat de tussenstand is (geeft strijd tussen de deelnemers).”

1/4/2020
5/5

Erik, Enschede

Pubquiz

“Het was super leuk om verrast te worden door Floor verrast. We hebben gezellige gesprekken kunnen voeren onder het genot van een maskertje. Verder was de muziek heel leuk en het eten heerlijk. Onbekend voor ons, maar zeker de moeite waard.”

28/3/2020
5/5

Sanne en Jochem, Amsterdam

Verrassing thuis – totale verrassing

“Zowel de voorpret als de beleving van de dag was heel erg leuk. Een creatieve en snelle oplossing voor een kleine kink in de kabel heeft voor een hele fijne dag gezorgd.”

7/3/2020
5/5

Kelly en Marc, Zierikzee

Verrassingsdag

“We hebben een heerlijk dagje weg gehad met super leuke, onverwachte, activiteiten. Onze B&B was top, we hebben genoten!”

22/2/2020
5/5

Marloes en Jip, Alkmaar

Verrassingsweekend

“We hebben echt genoten van ons weekendje onder 3 vriendinnen. Alles was tot in de puntjes geregeld. We zijn aangenaam verrast geweest door de activiteiten, wat niet makkelijk was met 2 zwangere personen. Zeker een aanrader!!”

1/2/2020
4/5

Aline vanderhulst, Vilvoorde

Verrassingsweekend

“Spannend die enveloppen! Hop naar de eerste locatie onderweg passeerde wel 1000 mogelijkheden over onze lippen maar geen van deze waren correct. Eerste activiteit zalig genieten… Middag gezellig en lekker gegeten. De enveloppen leiden ons naar een activiteit die we zelf in geen 100 jaar zouden boeken maar het levert wel memorabele momenten op! Overnachten in een perfecte setting, pure onthaasting!
Dit doen we terug…”

18/2/2020
5/5

Stijn Stryckers, Kontich

Over the top verrassingsweekend

“Wij hebben echt heel hard genoten van afgelopen weekend. Het was de eerste keer dat we een aanvraag deden bij Floor Verrast, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn! De activiteiten waren geweldig en ook de overnachtingsplaats was top!”

11/1/2020
5/5

Anke, Bercht

Over the top verrassingsweekend

“We waren zeer aangenaam verrast, Floor Verrast heeft haar naam eer aan gedaan!”

08/12/2019
5/5

Anoniem, Oude Wetering

Verrassingsweekend

“Het was super, we hebben een fijne actieve dag gehad.”

13/07/2019
5/5

Sandra, Diemen

Verrassingsdag

“Om kort te zijn we hebben een fantastische dag gehad. Het was top geregeld allemaal. We hebben genoten van het begin tot het einde. ”

29/06/2019
5/5

Frank en Mireille, Eindhoven

Verrassingsdag

“Superleuk weekend gehad, de ene topverrassing na de andere.”

06/10/2018
5/5

Yanti Simanjuntak, Hoboken BE

Over the top verrassingsweekend

“Opzet geslaagd, als kersverse ouders, een heerlijke dag gehad, er samen van genoten!”

30/11/2017
5/5

Anoniem

Verrassingsdag

“Wat een verrassing van formaat! Mijn verjaardag kon niet mooier zijn! Samen met mijn vrouw hebben we 2 spannende activiteiten beleefd die we beiden nog nooit hadden gedaan. Het was een mix van adrenaline, spanning, avontuur, stedelijke flair, natuur en culinaire ontdekkingen. Ook de overnachting was heerlijk! Een topper die ik iedereen kan aanraden! Mijn vrouw heeft het ideale verjaardagscadeau geschonken!”

08/01/2018
5/5

Wouter, Gent BE

Verrassingsweekend

“Was een heel leuke ervaring, heel mooie activiteiten echt op maat georganiseerd. Activiteiten waren mooi op haalbare afstand. Zeker een aanrader voor iedereen!”

26/03/2018
5/5

Akca, Diest BE

Verrassingsdag

“We hadden een superfijn weekend! De activiteiten waren perfect op ons afgestemd en origineel, we waren er nooit zelf op gekomen. De envelopjes openen was telkens heel spannend. Een echte aanrader!”

25/11/2017
4/5

Evi en Matthias, Waasmunster BE

Verrassingsweekend

“Wat een toffe ervaring! We hebben een heerlijke dag gehad, alles was goed geregeld en het was heerlijk om nergens over na te hoeven denken maar mee te gaan met de flow. Daarna op een hele fijne plek geslapen en met de tips die we kregen nog een fijne zondag gehad ook. Dit gaan we vaker doen!”

06/11/2017
5/5

Anneke en Joep, Drunen

Verrassingsweekend

“Ons vriendinnenweekend was tot in de punten georganiseerd. We hadden op voorhand aangegeven wat we leuk vonden en wat niet, waar we elkaar hadden leren kennen. We hadden ook een beperking omdat iemand met haar been in de gips zat. Alles was tot in de punten georganiseerd, helemaal op maat voor ons met een knipoog naar ons verleden. Heerlijk genieten van begin tot einde.”

09/11/2017
5/5

An Aertsen, Hoogstraten

Verrassingsweekend

“Wat een fijne dag hebben we gehad – als nieuwe ouders voelden we ons even weer als onbezorgde tieners die er een hele dag op uit konden trekken en konden laten leiden door wat de dag ons bracht. Alles was tot in de puntjes geregeld en op alle adresjes werden we ontvangen door erg gastvrije mensen. Een geslaagde dag en een aanrader dus. Floor verrast, zoveel is zeker!”

18/9/2017
5/5

Eva, Berchem BE

Verrassingsdag

Wat een fantastisch concept! En alles was op en top verzorgd. Een super dag!

09/10/2017
5/5

Karen, Gent BE

Verrassingsdag

“Een zeer aangename ervaring ondanks het mindere weer. Leuk om met spanning telkens de enveloppe te openen voor een nieuwe verrassing!”

09/10/2017
4/5

Nelle Bogaerts, Loenhout BE

Verrassingsdag

“Het was een hele fijne, verrassende dag! We hebben leuke en nieuwe adresjes leren kennen, waar we zeker nog eens gaan passeren! Heel ontspannend zo een dag die je niet zelf moet organiseren 😊”

17/9/2017
5/5

An, Minderhout BE

Verrassingsdag

“Super leuk om te geven en om te krijgen. Leuk en professioneel opgezet, zodat het verrassingseffect er steeds blijft gedurende de hele avond. Goed rekening gehouden met de voorkeuren van degenen waar het voor is.”

23/8/2017
5/5

Vicky, Beuningen

Maatwerk verrassing

“Ik vond het gewoon zalig om eens een keer niet verantwoordelijk te hoeven zijn voor alles. Alles is geregeld, alles is gepland, je hoeft gewoon te volgen. Zo fijn om als eeuwige organisator je eens gewoon te laten verrassen. Ik ben nu echt gewonnen voor het hele ‘verrassingsuitjes’-idee en wij willen dit vaker inplannen. Het lijkt me trouwens ook tof om cadeau te doen!”

2/8/2017
5/5

Nies, Loenhout, BE

Verrassingsdag

“Gisteren een ontzettend leuke verrassingsdag gehad dankzij Floor Verrast! Het waren echte verrassingen op maat, met originele en nieuwe activiteiten die goed bij mij passen maar waar ik zelf nooit op was gekomen! Leuke voorbereiding ook, met een brief thuis en de enveloppen die ik ter plekke mocht openmaken. Zelfs de zon die ineens doorbrak was een verrassing… heb je dat ook geregeld Marloes? 😉 Dank je wel voor alles!”

3/7/2017
5/5

Nadine en Fook, Arnhem

Verrassingsdag

Alle reviews worden gecheckt om te zien of ik jou, of iemand namens jou, daadwerkelijk heb mogen verrassen. Alle reviews worden hier geplaatst, zowel negatief als positief.

Floor verrast is o.a. bekend van

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?