Hoe werkt het?

Stap 1

Kennismaken.
Ik wil zoveel mogelijk weten over jou en je collega's. We plannen een (video)call waarin ik je het hemd van het lijf vraag. Ik wil graag meer weten over de cultuur, samenstelling van de groep, eventuele beperkingen en wat jullie al eerder samen hebben ondernomen. Ik vertel ook alvast wat meer over de mogelijkheden om te peilen waar jij blij van wordt.

Stap 2

Het voorstel.
Wanneer ik alle informatie verzameld heb, maak ik een fantastisch voorstel op maat. Je ontvangt dit binnen 1 week na onze afspraak in je mailbox. Ga je akkoord? Dan begint de voorpret! Ik ga aan de slag met alles plannen en regelen.

Stap 3

Organiseren en voorbereiden.
Kies je ervoor om zelf op de hoogte te blijven van de inhoud van de verrassing? Tijdens de voorbereidingsperiode hebben we regelmatig contact met elkaar. Zo blijf jij goed op de hoogte van de voortgang en weet je wat er gaat gebeuren. Laat jij je ook helemaal verrassen? Mocht ik aanvullende vragen hebben weet ik je te vinden, verder ga ik aan de slag met alles regelen en mag jij genieten van de spannende voorpret! Ik werk samen met ondernemers die merkbaar passie en plezier hebben in wat ze doen en ga altijd voor de hoogste kwaliteit vol met plezier en verbinding.

Stap 4

Voorpret voor het team.
Je collega's horen pas op het laatste moment waar ze zich mogen melden en wat ze gaan beleven. Iedereen ontvangt persoonlijke post met informatie over de vertrektijd en een pak- en kleedadvies. De bijgesloten envelop mag open op het moment van vertrek. Ben je met een klein gezelschap en wil ook jij nog niet weten wat je gaat ondernemen? Dan ontvangen jullie een hele stapel enveloppen die je één voor één mag openen. Zo komen jullie er samen op de dag zelf achter wat jullie gaan ondernemen.

Stap 5

Genieten maar!
In iedere aanvraag stop ik heel veel aandacht, liefde en enthousiasme. Ik neem jou zo veel mogelijk werk uit handen, zodat je zelf ook lekker kunt genieten. Reken maar dat het een onvergetelijk teamuitje wordt!

Laat je verrassen

Ik weet precies wat de écht leuke plekken zijn en ik neem je al het regelwerk uit handen. Geloof mij: het wordt een dag waar jullie samen nog lang met veel plezier op terug kijken!

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?