MOGELIJKHEDEN

GROEPSUITJES

Een compleet weekend weg met het team, een hele toffe middag samen, een groot event of een workshop als aanvulling van een teamdag. Ik organiseer het met liefde en enthousiasme.

Op basis van jullie wensen en budget maak ik een voorstel op maat. Wat jullie gaan ondernemen word besproken met de opdrachtgever maar blijft geheim voor de rest van het team. De kracht van een verrassing is wat jullie teamuitje extra speciaal maakt.

Aan standaard doe ik niet, ik kijk echt naar wat jullie als team kunnen gebruiken en maak aan de hand daarvan het voorstel.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Meer informatie  Neem Contact op

Cadeau gekregen

Wat leuk dat je zo’n origineel cadeau hebt ontvangen!

Ik kijk er naar uit om jou te mogen gaan verrassen. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen doorgeven in het boekingsformulier en vervolgens stel ik een verrassing op maat samen.

Boek nu

SPECIALS

Heb jij een bijzondere vraag en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Van productlancering tot bijzondere verrassing voor een jubileum. Zo lang het verrassend en vol plezier mag zijn ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk zoveel mogelijk samen met ondernemers die werken met passie.

Met plezier maak ik een voorstel en offerte op maat voor jou!

Neem contact op

De voordelen van een uniek verrassingsuitje op maat:

Wist je dat?

Iedere verrassing maatwerk is? Aan standaard doen we bij Floor Verrast niet.

Wat anderen zeggen

Alles draait om plezier en tevreden gasten. Staan jouw lovende woorden hier straks ook bij?

"Marloes heeft ons feest ter ere van ons 20-jarig jubileum verzorgd; we gingen skydive, high tea- en en een zang & swing workshop. Marloes heeft mega gave ideeën, ze ontzorgt, weet de beste locaties, had fantastische oplossingen voor een paar collega's die er niet bij konden zijn vanwege ziekte of andere redenen. Alles was top geregeld, echt tot in de puntjes en ze zorgde ervoor dat ik ook de hele dag alles "los" kon laten, zij was er voor kleine calamiteiten etc. Kortom het is een creatief, warm bad en ik beveel Floor Verrast van harte aan, ze verdient een dikke 10!"
Annemie Webers, Career&Kids
Bedrijfsjubileum
5/5
"Marloes bedankt voor het organiseren van onze teamdag voor Ambulancezorg Limburg! Wij hebben een leuke en afwisselende dag gehad waarin de Haka workshop een absolute verassing was, bedankt!!"
Malou van Ewijk, Ambulancezorg Limburg
Verrassende teamdag
5/5
“Floor heeft ons echt verrast. Eindelijk weer een uitje met het team. Telefonisch met Marloes de wensen doorgenomen. Wat beslist niet en wat misschien wel. De eerste activiteit was spannend en zo gaaf! Zelf zouden wij dit nooit uit hebben gekozen… Hierna de volgende envelop openen met instructies. Ga naar hotel in Den Bosch. Ga naar sterren restaurant. Heerlijk gedineerd. Na het uitgebreide ontbijt de volgende verrassing. Heel bijzonder. Nooit zoiets van dichtbij gezien na zoveel trappen omhoog. Nog een paar Bossche bollen gehaald en voldaan naar huis. Dankjewel, het Ceez team.“
John Hendriks, Ceez skincare
Teamuitje incl. overnachting
5/5
Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?