Uitje wijkteams Almelo 12-5-2022

Geplaatst op: 23 mei 2022

Op een zonnige ochtend in april belt Tessa mij. Samen met haar man Jaring mocht ik haar afgelopen november verrassen met een compleet verzorgd weekend weg. Twee nachten volop genieten op een plek in de natuur met hottub, lekker eten en een hele relaxte activiteit. Maar juist, zo vertelt ze, was het concept van de verrassing haar zo bijgebleven. Of ik dat ook kan regelen voor haar team?

Een goede voorbereiding is het halve werk

Uiteraard kan ik dat! Om er een gave middag van te maken vraag ik haar om meer informatie over het team. Met een bijzondere pilot hebben zij een mooi bedrag gewonnen waar ze iets leuks van mogen doen, echter kwam toen C en waren we ineens 2 jaar verder. Niet iedereen werkt meer samen, maar met het oude team willen ze toch alsnog iets ondernemen waarbij plezier centraal staat. Ze vertelt me over de leeftijden, hoe ver ze bereid zijn te reizen en wat ze gedaan hebben met de pilot. Verder is er één persoon die haar arm niet goed kan gebruiken en een paar dieetwensen. Uiteraard houd ik daar rekening mee.

Aan de slag!

We prikken een datum en maar liefst 27 van de 40 genodigden melden zich definitief aan. Best netjes, aangezien de meeste gasten er zelfs vrij voor moeten nemen en niet iedereen meer samenwerkt.

Met alle wensen ga ik op zoek naar de perfecte locatie en passende activiteiten. Wat en waar het is, blijft voor alle deelnemers – inclusief Tessa – een geheim. Iedereen ontvangt thuis een brief met een persoonlijk bericht en nog 2 of 3 enveloppen. Het enige wat zij weten is dat de eerste envelop om een bepaalde tijd open mag, afhankelijk van hun huisadres, zodat iedereen gelijktijdig arriveert.

Bijzonder teamuitje

Een middag vol plezier

Inmiddels is het event achter de rug en blik ik met een grote grijns terug. Wat ik exact voor ze heb bedacht ga ik niet verklappen. Want juist die exclusiviteit en het maatwerk maken mijn verrassingen zo uniek. Wat ik je wel kan vertellen, is dat het een feestje was! Na een ontvangst met wat lekkers hebben ze de omgeving op een unieke manier ontdekt. Vervolgens gingen ze aan de slag met verschillende hilarische spellen, waarbij er nog een dikke knipoog naar hun werkzaamheden in de zorg zat verwerkt. Als afsluiter volgt er een lekker diner. Geen buffet, bbq of statig diner. Iets waarbij ze zelf aan de slag mochten en iedereen lekker kon rondlopen. Bij het laatste onderdeel mochten degenen die wel een derde envelop hadden, iemand opzoeken die deze niet had. Hierin vonden ze nog een lijstje met vragen voor extra gespreksstof.

De personen die aangaven er niet bij te kunnen zijn, zijn we uiteraard niet vergeten. Voor hen lag er een bijzondere,persoonlijke attentie in de brievenbus.

De voorpret zit hem in de details

In de aanloop naar het event was de voorpret al groot. Iedereen kon lekker speculeren met elkaar. Wat zou het zijn? Niemand had het goed geraden.

Direct na afloop stuurde Tessa mij dit bericht. Verrassing geslaagd!

“Hallo Marloes, ik ben inmiddels weer thuis! We hebben echt een super leuke dag met elkaar gehad! Iedereen was enthousiast, we hebben heel veel gelachen en het ontzettend gezellig gehad met elkaar! Heel erg bedankt voor de organisatie, wederom goed geregeld. Tot een volgende keer!

Wil je zelf ervaren hoe tof het is om met het hele team verrast te worden? Stuur mij een bericht, ik denk graag met je mee!

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?