Een bijzonder bedrijfsevent: weekend weg met collega’s

Geplaatst op: 8 november 2022

In april 2021 boekten Ilona en Nico een verzorgd verrassingsnachtje weg met z’n twee. Lekker genieten samen van lekker eten, een toffe activiteit en een ontspannende overnachtingsplek. Dat was haar zo goed bevallen dat ze direct aan Floor Verrast dacht toen zij de opdracht kreeg om het bedrijfsuitje voor dit jaar te organiseren.

Geen standaard bedrijfsfeest

De opdracht was duidelijk: er kwam dit jaar geen standaard bedrijfsfeest, maar een écht knalfeest waar iedereen nog lang aan zou terugdenken. Groots uitpakken voor een relatief kleine en diverse club van 18 personen. Met overnachting, feest, goed eten, thema en verbindende activiteiten. Alles als verrassing voor de collega’s van Medz-Europe BV

Op zoek naar de perfecte plek

Dit vond ik natuurlijk een fantastische aanvraag en ik ging direct aan de slag. Als eerste startte de zoektocht naar de perfecte locatie. Doordat er zoveel huwelijken werden ingehaald in het najaar, was het nog best een speurtocht naar een echte toffe én beschikbare plek. Gelukkig had ik in mijn netwerk een perfecte locatie. Een park in Noord Limburg met luxe fijne accommodaties, een erg goede keuken en alle ruimte om er een feest van te maken.

Compleet feestprogramma op maat

Op basis van de informatie die ik had ontvangen over het team stelde ik een heel programma samen. Ik nodigde Ilona en haar collega Naomi uit op locatie om alles door te spreken. Als ik voor iedere keer dat ik “Wow wat leuk!” hoorde 2 euro zou krijgen was ik nu rijk. 😉 Wat een enthousiasme al in het voortraject!

Een grote verrassing voor het hele team

Ilona en Naomi wilden graag weten wat ze gingen ondernemen maar voor de rest van het team bleef het één grote verrassing. Het enige wat zij wisten is hoe laat ze klaar moesten staan bij hun kantoor, dat ze ergens gingen overnachten, dat ze avonds in hun mooiste oosterse kleding werden verwacht en hoe laat ze de dag erna ongeveer weer thuis zouden zijn.

Een compleet verzorgd bedrijfsevent op maat

Ik regelde busvervoer, een quiz voor onderweg, 2 hele bijzondere activiteiten op de eerste dag en ‘s avonds gingen we helemaal over op het thema. Na al het plannen was het dan eindelijk zover.

Op locatie stond ik de groep al op te wachten, enigszins verbaasd waar ze waren aangekomen stapte iedereen uit. Ze werden ontvangen met typisch Limburgse vlaai en de directeur startte met een speech. Daarna was het tijd voor de eerste activiteit. Gelukkig was mijn bestelling voor goed weer ook goed doorgekomen en scheen de zon volop, zodat we buiten konden blijven.

Wat gaan we doen?

Wat onwennig stond iedereen op het gras met een instructeur… wat gingen ze toch doen? Het was tijd voor de HAKA, een bijzondere rituele dans afkomstig van de Maori. Fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen meedeed. De HAKA is meer dan een ‘dansje’. De collega’s werden uitgedaagd meer van zichzelf te laten zien en met veel respect en energie gingen zij de workshop door.

Volop lekker eten

Geen enkel uitje is geslaagd zonder lekker eten en dat was er zeker. De tafel stond vol met diverse broodjes, vers fruit en salades. Er werd goed van gesmuld en daarna kon iedereen dan eindelijk zien waar ze mochten overnachten.

Eigen accommodatie voor iedereen

Voor alle personeelsleden was er een eigen accommodatie beschikbaar. Iedere plek was anders en absoluut niet standaard te noemen. Aan het begin was er even wat schrik bij sommigen: gaan wij in een tent slapen? Tot ze zagen hoe luxe het was. Met een eigen badkamer, toilet, een goede boxspring én een persoonlijk welkomsttasje op de kamer.

Tijd voor het feest

Terwijl de gasten na het inchecken doorgingen naar de tweede activiteit startte ik samen met mijn VA Mary-Lou met het ombouwen van de gezamenlijke ruimte. Paarse en oranje glitterbollen, een groot doek met lampjes om de feestruimte af te schermen, banken en statafels verplaatsen. We zijn er even druk mee geweest, maar het resultaat mocht er zijn. Een fantastische feestruimte in Oosterse stijl.

Na een activiteit waarbij het plezier en de verfspetters er letterlijk van af spatten, kon iedereen zich klaarmaken voor het avondfeest. Er stond een lange tafel vol met lekkers waar later iedereen afzonderlijk nog een compliment over heeft gegeven. Ze konden heerlijk dansen bij de dj in de fijne ruimte. Na afloop stond er nog een goed gevulde koelkast voor ze klaar en iedereen dacht dat na het ontbijt de verrassingen erop zaten.

Nog één verrassing

Niet dus! De bus maakte nog een stop in Utrecht aan de Heldinnenlaan, een toepasselijke naam voor hun laatste activiteit. Ze gingen namelijk indoor skydiven!

Een onvergetelijk bedrijfsevent!

Geen idee wie er meer heeft genoten, de gasten of ikzelf. Voor mij was de mooie review die ik ontving van Ilona en Naomi dan ook echt de kers op de taart.

Mag ik met jou ook meedenken voor een onvergetelijk bedrijfsevenement op maat? Stuur mij dan nu een bericht of bel naar 06-44451954.

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?