Grote veranderingen!

Geplaatst op: 27 november 2023

Sinds de start van Floor Verrast is dit de meest spannende beslissing die ik heb gemaakt. Sterker nog, eigenlijk wist ik al even dat ik deze kant op wilde gaan maar durfde ik het nog niet door te zetten.

Het is mijn missie om te zorgen voor meer plezier. Ik ben er zo van overtuigd dat als we allemaal gewoon wat meer plezier zouden maken en genieten de wereld (nog) veel mooier zou worden. Voor mij de reden om ooit te starten met Floor Verrast. In 2017 als hobby en in oktober 2021 als serieus project.

Inmiddels heb ik honderden verrassingen mogen organiseren en waar ik daar aan het begin echt volop plezier aan beleefde merkte ik de laatste tijd dat dat begon af te nemen. Betekent het dat ik het niet meer leuk vind om mensen te verrassen? Zeker wel! Maar ieder weekend bereikbaar zijn, veel vanuit mijn kantoor werken en de mensen die verrast worden nooit persoonlijk zien of spreken, dat begon te wringen.

Ondertussen krijg ik vaker zakelijke aanvragen en merk ik hoeveel plezier ik hier uithaal. Het contact met de opdrachtgever, rekening houden met diverse persoonlijkheden, inspelen op de cultuur en specifieke wensen. Toen ik onlangs bij een event van Horizon Telecom stond welke ik had georganiseerd wist ik het. Bij aankomst zijn sommige mensen wat gespannen, anderen hebben er duidelijk nog niet zoveel zin in en weer anderen kunnen juist niet wachten tot wat de dag ze gaat brengen. In de loop van de dag ontdekken ze wat er op het programma staat en ondertussen zie je de koppies en de stemmen veranderen.

Mensen hebben plezier, zien er ontspannen uit, worden enthousiast en gaan helemaal op in de beleving.

Schermen als verrassende teamactiviteit 

Als ik achteraf hoor hoeveel impact zo’n dag vol verrassingen heeft voor het team stopt mijn getwijfel. De verbinding in een team verbeterd echt door samen even letterlijk en figuurlijk uit het werk te stappen en gewoon plezier te maken. Dit is wat ik nog veel meer wil gaan organiseren!

Ik heb nog een tijd geprobeerd het te combineren, zakelijke teamuitjes en events naast alle particuliere nachtjes weg en de thuisverrassingen. Ik heb er iemand voor aangenomen, mijn tijd geprobeerd te verdelen maar het werkt voor mij niet.

Daarom heb ik met heel veel pijn in mijn hart de keuze gemaakt om mij vanaf nu volledig te gaan richten op de zakelijke verrassingen. Met volle teugen heb ik genoten van alle weekenden welke ik heb mogen regelen maar het is tijd voor een volgende stap.

Een spannende keuze. De particuliere aanvragen liepen prima en op de zakelijke markt mag ik echt nog meer gevonden en geboekt worden. Maar ik ga er met volle vertrouwen in en heb zelfs al een aantal mooie aanvragen staan.

Mag ik voor jou bedrijf een verrassende beleving ontwerpen? Denk dan zeker aan Floor Verrast! Stuur me een bericht of bel mij nu op 06-44451954. Ik kijk er al naar uit!

 

Volg je hart want dat klopt.

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?