Geef je partner of moeder een onvergetelijk moederdagcadeau!

Geplaatst op: 29 april 2022

Over een paar weken is het weer zover: Moederdag. De dag om moeders in het zonnetje te zetten. Voor de één is het een commercieel feest, voor de ander een feest vol verwennerij en voor sommigen ook een beladen dag vanwege gemis. Het is vooral de dag om stil te staan bij het moederschap. In deze blog geef ik je tips en inspiratie om jouw partner of moeder een onvergetelijk moederdagcadeau te geven.

Moederdag: commercieel of een moment van waardering?

De laatste jaren is Moederdag alleen maar populairder geworden en de moederdagcadeaus vliegen je om de oren. Waar de ene moeder al dolgelukkig is met een mooie knutsel, hoopt de andere op een volledig verzorgde verwendag. Ook voor de vrouwen die hun kind moeten missen, die nooit een kindje hebben mogen krijgen of die hun moeder moeten missen is Moederdag een bijzondere dag. Ik zie het dan ook als hét moment om je waardering uit te spreken voor je partner of moeder.

Het moederschap is hard werken

Moeder worden is de meest bijzondere, heftige, tijdrovende en mooie ervaring die ik heb. Het opvoeden van een klein mens tot uiteindelijk een volwassen persoon is hard werken en genieten tegelijk. Als je het mij vraagt staan we daar soms te weinig bij stil. Het wordt als vanzelfsprekend gezien, terwijl het zo bijzonder is. Zeg nou zelf, hoe vaak sta jij stil bij wat jouw partner of moeder allemaal doet?

Verras je partner of moeder op Moederdag

De 2e zondag in mei is het uitgelezen moment om jouw waardering uit te spreken naar die bijzondere vrouw(en) in je leven. Vier samen het leven, jullie band en alles wat zij voor jou en jullie gezin doet. Of zet je vriendin die zo graag moeder wil worden of die haar moeder moet missen in het zonnetje, omdat deze dag voor haar niet makkelijk is. Hoe je dat doet? Met echte aandacht.

Geef jezelf cadeau voor Moederdag

Je kan natuurlijk helemaal uitpakken met een sexy striptease (als je je partner wilt verrassen, voor je moeder zou ik iets anders kiezen 😉) Waar je altijd punten mee scoort is tijd samen. Zet eens op een rijtje waar je haar echt blij mee maakt: een massage? Oppas regelen en samen lekker uit eten? Een dagje naar de favoriete stad van je moeder?

Een unieke verrassing op maat als onvergetelijk moederdagcadeau

Ik verras jullie heel graag met een bijzonder weekend weg! Voor ouders is het leven vaak al druk genoeg met de dagelijkse dingen als school, sporten, clubjes, werk, sociale contacten etc. Tijd met je partner schiet er dan nogal snel bij in en zo rommelen jullie verder door.

Is oppas regelen geen optie of blijven jullie liever thuis? Dan kan ik ook een complete thuisverrassing op maat regelen!

Inspiratie voor een verrassingsweekend met je moeder

Een tijdje geleden mocht ik voor Femke en haar moeder een verrassingsweekend organiseren. Na afloop stuurde Femke me dit bericht:

Review moeder dochter uitje

“Dankbaar ♥

Mooie herinneringen gemaakt met mijn moeder Corry van Peer dit weekend. Dankzij Floor Verrast, zij heeft voor ons een verassingsweekend op maat gemaakt.Helemaal perfect op ons afgestemd.

Nu al zin in ons uitje voor volgend jaar!”

Wat zeg je ervan? Pak jij dit jaar op Moederdag echt uit en verras je jouw partner of moeder met een onvergetelijk moederdagcadeau? Stuur me dan een berichtje, ik denk graag met je mee!

 

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?