Verrassing thuis ervaring

Geplaatst op: 12 oktober 2020

Kimberly van Mamaplaats mocht samen met haar man een verrassing voor thuis ervaren. Zij wilden graag een romantische avond met een culinair tintje, even echt tijd samen en ontspannen. Lees hieronder in hun eigen woorden hoe zij deze avond samen hebben beleefd.

“Wij zijn net terug van een midweekje vakantie op Texel met mijn familie. Heerlijk genoten… Maar echt tijd voor jezelf of onszelf zit er met twee kleine kindjes niet echt in, toch? Oké, even lekker samen op de bank een film of serie kijken vinden wij ook heel fijn hoor, en die tijd is ook prima met elkaar… Maar op 19 september hebben wij iets leuks mogen beleven samen via Floor Verrast. Als je een verrassing boekt, dan vul je vooraf een vragenlijst in met wensen. Op basis daarvan wordt de verrassing georganiseerd, superleuk! Hou jij van iets actiefs? Iets culinairs? Of misschien iets heel anders. De verrassing wordt helemaal samengesteld op basis van jouw wensen. Wat het is, daar kom je pas achter tijdens de verrassing! Wij kozen voor ontspanning, culinair en romantisch. Nadat wij deze voorkeur hadden doorgegeven, kregen wij per post een doosje en een stapel enveloppen genummerd op volgorde, maar dit mochten wij niet openen tot op de dag van de verrassing. Dat is best lastig als je zo nieuwsgierig persoon bent zoals ik kan ik je vertellen… Maar netjes alles dicht gelaten, en de mail nog niet geopend. Verrassing thuis cadeau voor man

Tijd voor onze date thuis

Nadat wij de meiden naar bed hadden gebracht en beneden alles was opgeruimd, was het tijd voor ons. De verrassing kon beginnen! Super benieuwd wat ons te wachten stond. Inmiddels gezellig de kaarsjes aangestoken. Tijd om de eerste envelop te openen! Hierin stond dat wij via een link contact mochten maken met Anne. Wij kregen van haar een privéconcert online. Eerst een korte kennismaking, en toen ging ze zingen. Wauw… wat een stem. Echt betoverend mooi. Ricardo en ik zaten lekker gezellig knus tegen elkaar aan, te luisteren naar de mooie liedjes. Geweldige ervaring! En wat een enthousiaste vrouw, past helemaal bij ons. Toen het privéconcert voor ons was afgelopen (balen!) mochten we de volgende envelop openen. Wij kregen een kaart met allerlei vragen die wij aan elkaar konden stellen. Hier kwamen fijne gesprekken uit voort. Dit soort momenten heb je natuurlijk tussendoor ook, maar nu namen we echt de tijd voor elkaar. Gezellig kletsen, maar ook diepgaande gesprekken met elkaar voeren. Het is heel belangrijk om te blijven praten in je relatie.

Shake it

Daarna was het tijd voor iets lekkers! Het doosje mocht worden geopend, en daar zaten twee zakjes met vloeistof in, een rietje en meer… Wij mochten zelf cocktails maken, leuk! In de vragenlijst had ik aangegeven dat Ricardo wel alcohol drinkt, en ik niet. Daar was netjes rekening mee gehouden. Want voor beiden zat er een cocktail in. Via YouTube konden wij bekijken hoe wij de cocktail moesten maken. Daarna was het tijd om te shaken! Leuk om samen te doen, even actief samen bezig te zijn. Toen de cocktails geshaked waren, konden we weer lekker op de bank ploffen met ons zelfgemaakte drankje. Ondertussen keken wij samen naar onze favoriete foto’s, want dat was ook een opdracht. Een van onze favoriete foto’s is toch wel die van ons viertjes in het ziekenhuis, toen Loua net geboren was. Onze allereerste foto als gezin van vier. Rijkdom!! Herinneringen voor het leven zijn dat.
  cadeau idee man, verrassing
Op het laatste kaartje stond dat wij elkaar een brief moesten schrijven, om aan elkaar te laten weten wat we voor elkaar betekenen. Vroeger, toen wij net samen waren, schreef ik vaak brieven of kaarten naar Ricardo. Nog steeds laat ik vaak een briefje achter. Het is iets persoonlijks, ik vind dat belangrijk.

Het was genieten samen

Wij hebben genoten van onze avond samen vol verrassingen. Heel leuk om zo eens mee te mogen maken. Een gezellige leuke avond samen hebben, gewoon thuis in je pyjama bij wijze van spreken. Terwijl je zelf nog geen idee hebt wat je te wachten staat! Dat je je laat verrassen door Floor Verrast, dat is toch gaaf?! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op haar website of instagram. Hoe leuk om iemand die je liefhebt eens op een originele manier te verrassen! Wij hebben de “verrassing thuis” geprobeerd, er is ook een “verrassing thuis extra” die nog uitgebreider is. Naast de thuisverrassingen regelt zij ook een complete verrassingsdag, -weekend, verrassingspakket of een interactieve pubquiz”   Proost, tips voor een fijne avond thuis

Wil je zelf een gave, op maat gemaakte thuisverrassing beleven?

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?