Nachtje weg, ervaring van Bregje blogt

Geplaatst op: 22 juli 2021

Een romantisch verrassingsweekend, daar mochten Bregje en Etienne van genieten. Of dat gelukt is? Dat lees je in deze blog geschreven door Bregje.

Sfeerfbeeld ontbijt verrassingsweekend

Wij boekten een romantisch verrassingsweekend voor 2!

Stel, je wilt met zijn tweetjes even lekker weg, bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt. Het liefst laat je je helemaal verrassen en in de watten leggen. Als je het zelf regelt is er altijd 1 van de 2 die weet wat er gaat gebeuren. Daar is nu een goede oplossing voor dankzij Floor Verrast: een verrassingsweekend weg! Wij gingen onlangs 2 nachten met zijn tweetjes weg en daar vertel ik je meer over in deze blog!

Op 13 juni 2021 waren Etienne en ik 10 jaar samen, een mooie mijlpaal om bij stil te staan. We wilden er graag even samen tussenuit. Als ouders ben je gauw geneigd om je kind(eren) mee te nemen. Natuurlijk is dat ook hartstikke gezellig, maar echt tijd voor elkaar heb je dan niet. Ik werk vanuit mijn tekstbureau sinds een tijdje met Marloes samen voor haar content, toen ze voorstelde dat we in ruil voor mijn werkzaamheden een weekend weg konden gaan. Zo leer ik haar werkwijze en bedrijf nog beter kennen én het is natuurlijk supertof om je een heel weekend in de watten te laten leggen!

Hoe werkt een verrassingsweekend?

Je kunt bij Marloes van Floor Verrast (Floor is haar achternaam) aangeven of je 1 of 2 nachtjes weg wilt en of je kiest voor genieten, extra genieten of maximaal genieten kiest. Je kunt overigens ook doordeweeks op verrassingstrip! Op de website van Marloes geef je je wensen en voorkeuren aan en deel je relevante info. Vervolgens wacht je af, tot enkele dagen voor het zover is!

Het begint met de voorpret?

Een paar dagen voor vertrek werd er een pakketje bezorgd. Er zaten 9 enveloppen en 2 cadeautjes in, samen met een brief. In de brief stond beschreven wanneer we mochten vertrekken (2 opties, met of zonder wandeling), welke spullen we moesten inpakken (zwemkleding, hoera!) en wat we verder nog konden verwachten (ze gaf niet veel prijs!). De enveloppen en cadeautjes moesten dicht blijven tot we de instructie kregen om ze te openen. Superspannend en tegelijkertijd heel goed voor de voorpret!

Tijd om te vertrekken!

Op vrijdagmiddag haalde ik mijn moeder van het station, die deze gelegenheid had aangegrepen om lekker veel quality time met Laurens (Red. hun zoontje) door te brengen. Om 13.00 uur was het tijd om te vertrekken en maakten we de eerste envelop open. Er stond een adres in, dat we invoerden in Google Maps. We hadden beiden nog nooit van de plaats gehoord, wat het verrassingseffect nog groter maakte. Ik deed 2 uur lang mijn best om niet uit te zoomen, ik wilde mezelf echt onderdompelen in de verrassingsvibe.

Een klein paradijsje

Eindelijk was het zover en we draaiden de parkeerplaats van de B&B op waar we 2 nachten zouden blijven. Ik ga niet verklappen waar we zijn geweest, omdat ik de verrassing voor nieuwe gasten die via Marloes gaan niet wil verpesten. Dat is ook direct de kracht van Floor Verrast: de locaties zijn exclusief en niet bekend bij de massa. Daardoor is het gevoel van luxe en verwennerij nog groter vind ik.

Goed, we zaten dus in een B&B, in de provincie Utrecht. Een prachtige plek, waar alles klopte. Een waanzinnig mooie groene tuin, een appartement dat compleet ingericht was met alle luxe gemakken. Een koelkast met lekkere drankjes, zonnestoelen in de tuin en… een hottub! De eigenaresse van de B&B wachtte ons al op en heette ons welkom.

Chillen met die billen

Ze vertelde ons dat we die avond in de hottub mochten. Het houtgestookte bad stond in de groene tuin, waarin de vogeltjes volop floten en rondfladderden. Wat een feest! En alsof dat nog niet genoeg was, werd er een box met 10 gerechten van een restaurant uit de buurt bezorgd. Sommige gerechtjes waren al klaar, andere, zoals de hoofdgerechten, moesten we zelf nog even afmaken. We maakten een flesje bubbels open en doken in het warme bad. Tussendoor genoten we steeds van een paar gerechtjes. Later op de avond installeerden we ons binnen aan tafel. We waren inmiddels toe aan envelop 3, waarin een leuke opdracht stond. We belandden in mooie gesprekken met een fijn muziekje op de achtergrond en dat was heerlijk. Ik kreeg van Etienne mooie nieuwe oorbellen, hij van mij het boek Pinkpop 50 jaar. Ten slotte is Pinkpop de plek waar het allemaal begon!

Leuk detail: we hadden los van elkaar besloten om een aantal van onze dates uit de begintijd over te doen, dus die gaan we binnenkort plannen!

Sfeerfbeeld ontbijt verrassingsweekend

Een nieuwe dag vol verrassingen

Zaterdagochtend stond de eigenaresse op de afgesproken tijd klaar met het ontbijt. Een mand vol heerlijkheden: croissantjes, vers fruit, yoghurt, broodjes en verse jus. in ons appartementje stond een Nespresso-apparaat en een waterkoker. We schoven aan tafel en genoten van dit luxe begin van de dag.

Tijdens het ontbijt mochten we een nieuwe envelop openmaken. We gingen wandelen, lekker op ons gemak en met een leuk extraatje om de wandeling nog wat specialer te maken. Na dik 10 kilometer keerden we weer terug in de B&B. Mijn hoofd was alweer plannen aan het maken om naar een stadje in de buurt te gaan, maar mijn lichaam zei: doe maar rustig. Dus dat deden we.

Opnieuw lekker chillen

We luierden lekker in de tuin, lazen een boek, deden een spelletje en dronken een wijntje. Om 17.30 uur moesten we klaarstaan om uit eten te gaan en de volgende envelop open te maken. We gingen naar een plaats in de buurt, op de fiets! Want, zo redeneerde Marloes in haar bericht, dan konden we een wijntje drinken. Dat zijn van die details waardoor je weet dat er echt aan alles is gedacht. We fietsten 20 minuten en genoten van een heerlijk 3-gangendiner op het terras. Na het eten fietsten we weer terug en genoten van een relaxte avond samen.

Tijd om te vertrekken!

Op zondagochtend ontbeten we in de tuin, opnieuw met allemaal lekkers. Daarna was het tijd om onze spullen te pakken en te vertrekken. We openden nog de laatste envelop met een leuke opdracht voor thuis en stapten in de auto. 2 Uur later werden we met open armen ontvangen door Laurens en mijn moeder die het samen ook heerlijk hadden gehad. We ploften helemaal relaxed neer in de tuin en genoten nog lekker na.

Dit vonden wij van het volledig verzorgde verrassingsweekend van Floor Verrast

Je kon het al tussen de regels door lezen, we zijn enthousiast! Het is ontzettend leuk dat je allebei geen idee hebt wat er gaat gebeuren. Marloes had goed naar onze wensen geluisterd en een compleet verzorgd, op maat gemaakt verrassingsweekend geregeld. Het is echt een beleving en een cadeau dat je jezelf mag gunnen. Van de opdrachten en activiteiten tot het eten en de locatie: alles klopte gewoon. Ik zou je natuurlijk het liefst in geuren en kleuren vertellen waar we zijn geweest en waar we hebben gegeten, maar dat zou de pret voor jou bederven. Of het zou verwachtingen scheppen. En juist dat gebrek aan verwachtingen maakt een verrassingsweekend echt fantastisch. Gun het jezelf een keer, ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt!

Wil je meer weten over de mogelijkheden, voor een verrassingsweekend, een zakelijk event, een verrassing thuis of een nachtje weg doordeweeks, neem dan contact op met Marloes van Floor Verrast.

Liefs, Breg

Voetnoot

Ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten! Bregje en Etienne genoten van een verrassingsweekend zonder activiteit. Door de maatregelen op het moment van boeken waren de mogelijkheden nog beperkt en was het weekend 100% coronaproof ingericht. Gelukkig is er nu weer meer mogelijk en zijn alle nachtjes weg incl. lunch en/of diner, overnachting, uitgebreid ontbijt én een bijzondere activiteit! Uiteraard alles met zorg uitgezocht op basis van jouw wensen en voorkeuren.

Klik hier voor het aanbod en laat je verrassen!

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?