Het eerste live event!

Geplaatst op: 15 juli 2021

18 juni was het eindelijk zover, na een heleboel online evenementen waar ik ook van heb genoten mocht ik nu een zakelijk evenement organiseren. Het was fantastisch!

Om 10.00uur stond ik bij het Liemers college in Zevenaar, vol met gezonde zenuwen maar vooral met veel enthousiasme en goede zin. Vandaag is de dag van het eerste offline grotere event van Floor Verrast.
Samen met de verschillende workshopleiders en de opdrachtgever treffen we de laatste voorbereidingen voor de deelnemers. Echte deelnemers! Geen beeldschermen dit keer maar echte interactie op locatie.

Foto waar ik genietend naar de goochelshow kijk

Een bijzondere lerarendag

Rond 12.00uur druppelen de leraren binnen, met een glimlach heet ik ze welkom en na een kort praatje vanuit de school gaat iedereen naar één van de workshops. Doordat ik met een grote groep diverse en passievolle ondernemers samenwerk hebben we een mooi divers aanbod kunnen maken van vijf soorten workshops. Van Haka tot theeproeverij en van goochelaar tot een vogelaar die je de natuur op een andere manier laat bekijken en we mogen ook onze pubquiz voor het eerst live uitvoeren. Ik loop rond en neem overal een kijkje om te zien of het goed gaat. Het gevoel om de gasten te zien genieten bij de proeverij, de verbazing te zien bij de goochelaar en te horen lachen bij de pubquiz is fantastisch. Ik ben meer dan tevreden!

Vol enthousiasme

Waar ik zelf het meest om heb gelachen was de Haka, een rituele dans van de Maori uit Nieuw Zeeland. Aan het begin keek iedereen nog wat vertwijfeld, moeten wij echt zo’n gekke uitvoering gaan doen? Maar al snel deed iedereen enthousiast mee en spatte de energie er vanaf en zijn er fantastische foto’s gemaakt. Wegens privacy mag ik deze niet delen maar neem van mij aan dat het hilarisch is om een groep leraren zo enthousiast bezig te zien.

 

Geloof het of niet, iedereen stond uiteindelijk vol overgave mee te doen.

Foto van leraren die de Haka aan het leren zijn

Tijdens de borrel

Als afsluiter kon er genoten worden van een drankje en een hapje. Alles was goed verzorgd en ik zag alleen maar blije gezichten om mij heen. De één naar de ander kwam mij nog even persoonlijk bedanken voor de bijzondere dag. Juist doordat ik alleen met kleine ondernemers samenwerk die echt passie hebben voor hetgeen ze doen was de dag zo geslaagd.

Zoals Janneke, de opdrachtgever van het Liemers college naderhand stuurde:
“De personeelsdag was a big hit! De collega’s hebben het erg leuk gehad en vonden de activiteiten echt verrassend en goed. Onwijs bedankt voor alles!”

Het plezier samen, de verbinding en de ontelbare complimenten die ik heb mogen ontvangen van de deelnemers waarbij de één nog enthousiaster was dan de ander. Het heeft er voor gezorgd dat ik na een lange dag niet moe maar juist voldaan en vol energie thuis kwam.

Dit smaakt naar meer!

Wat mij betreft volgen er nog veel meer van dit soort fantastische dagen. Interesse in een bijzonder evenement? Neem contact met mij op zodat we samen kunnen kijk hoe we jullie bedrijfsfeest tot een onvergetelijk bedrijfsfeest kunnen omtoveren.

Ik maak van jouw bedrijfsfeest een knalfeest!

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?