Even eruit? Plan een vriendinnenweekend!

Geplaatst op: 23 april 2021

Sinds maart 2020 staat de wereld op zijn kop. Je kent elke centimeter van je huis inmiddels op je duimpje en je spreekt je vriendinnen vooral via Zoom en WhatsApp. Het is dus de hoogste tijd voor een vriendinnenweekend en dat kan prima nu!

Vriendinnenweekend organiseren

Lekker even eruit met je vriendinnen, daar knap je van op. Jullie zijn elke dag druk met je studie, werk en/of gezin, waardoor tijd voor jezelf er nog weleens bij in schiet. Zonde! Want juist die tijd voor jezelf en tijd met je vriendinnen is hartstikke goed voor je. Even geen dagelijkse beslommeringen, maar kletsen, eten en lachen. Ik vertel je graag meer over wat je kunt doen tijdens een vriendinnenweekend!

Vriendinnenweekend, verjaardagscadeau vriendin

Maak samen nieuwe herinneringen

Vraag jezelf af hoe je later op deze periode wilt terugkijken? Met warme herinneringen aan momenten samen met vriendinnen? Of herinneringen van jezelf, thuis op de bank in je huispak terwijl je de zoveelste Netflix-serie zit te bingen?

Een weekend weg kan ook in deze tijd prima en veilig, door goed te kijken wat jullie willen en daar je plannen op af te stemmen.

Weekend weg met vriendinnen: wat zijn jullie wensen?

Als je er even tussenuit wilt is de eerste vraag: wat zijn jullie wensen. Willen jullie genieten van luxe en rust of juist lekker actief bezig zijn en de natuur opzoeken? Stem met elkaar af wat jullie graag willen doen. Zo kun je makkelijker een vriendinnenweekend organiseren waar iedereen blij van wordt!

Waar gaan jullie naartoe?

In de huidige tijd is een tripje naar het buitenland even niet mogelijk. Gelukkig biedt Nederland heel veel mooie plekjes voor een ontspannen, actief of culinair weekend weg met je vriendinnen. In maximaal 2 uur ben je in een compleet andere omgeving, waar je echt even tot rust komt samen.

Activiteiten tijdens je vriendinnenweekend

Wordt het een weekend met maskertjes, wellness en lekker eten? Of juist lekker wandelen of shoppen? Wat je ook kiest, het vriendinnenweekend is al geslaagd omdat jullie er even lekker uit kunnen. En als je er dan tussenuit gaat is het wel zo leuk om voor een bijzondere locatie te kiezen in plaats van een dertien-in-een-dozijn-hotel, toch?

Laat je verrassen!

Ben je er klaar voor om nieuwe herinneringen te maken en sta je na het lezen van deze tips te trappelen om met je vriendinnen weg te gaan? Laat mij dan een onvergetelijk voor jullie organiseren!

De verrassing wordt op maat georganiseerd, van locatie tot diner, opdrachten en eventueel nog een activiteit. Zo weet je zeker dat het een vriendinnenweekend wordt dat perfect bij jullie past. Wedden dat jullie later in het bejaardentehuis nog tranen lachen om de fijne herinneringen?

Klaar om herinneringen te maken? Boek nu jouw vriendinnenweekend!

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?