Verrassingsuitje – Nachtje weg

 199,00

Wat leuk dat ik jullie mag gaan verrassen!

Het enige wat jij moet doen is deze vragenlijst invullen, daarna is het tijd om te genieten van de voorpret en je volledig te laten verrassen. Hoe uitgebreider de antwoorden hoe meer informatie ik heb om de verrassing zo passend mogelijk te maken. Ik kijk er naar uit om voor jullie een onvergetelijke verrassing te regelen.

Meer info »

Genieten

Een overnachting op een bijzondere bestemming incl. lunch en/of diner, een verrassende activiteit en ontbijt. 100% passend bij jullie wensen! € 199,- p.p.

Extra genieten

Heerlijke nacht weg maar dan extra! Extra luxe, extra culinair, extra adrenaline of extra uitgebreid net wat bij jou past. Incl. lunch en/of diner, een verrassende activiteit en ontbijt. € 259,- p.p.

Maximaal genieten

Dit wordt een verrassing om niet meer te vergeten! Samen maximaal genieten, ik pak voor jullie volledig uit en maak er een echte bijzondere beleving van. Incl lunch en/of diner, extra verrassing en ontbijt. 100% verrassend! € 329,- p.p.

Extra nacht(en)

Kies voor extra nachten bij elk passend arrangement en deel ze in qua eten hoe jij dat wilt

Extra nacht(en)

Kies hieronder hoeveel extra nachten je wilt met alleen ontbijt en/of hoeveel nachten je wilt met ontbijt en diner. Beide zijn mogelijk.
Opmerking, indien van toepassing, geef hier aan op welke avond je graag wel/geen diner ontvangt.

Gegevens contactpersoon

De enveloppen worden geadresseerd aan de contactpersoon. Het bijbehorende adres kun je invullen bij het afronden van de bestelling.

Gegevens Deelnemer 2

Groepssamenstelling

Gelieve alle voor- en achternamen invullen
Leeftijd van
tot
Zou je zo veel mogelijk beroepen, hobby's en interesses van alle deelnemers kunnen noemen?

Planning en reis

Selecteer a.u.b. een datum, minimaal 3 weken vooruit. Bij het boeken van een weekend: kies de startdatum. De rode data zijn helaas niet beschikbaar.
Bijv. bepaalde tijden waar ik rekening mee dien te houden.
Om de verschillende locaties te bereiken is een auto noodzakelijk. Onderstaande reistijd is de tijd van huisadres naar eindbestemming.

Voorkeuren en beperkingen

Meerdere opties mogelijk.
Geef dan hier aan wanneer je op pad bent geweest en wat jullie gedaan hebben:
Basisarrangement
Extra opties
Totaal
Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?