Dit zijn écht originele cadeaus voor Valentijnsdag

Geplaatst op: 19 januari 2022

Wist je dat Valentijn de op één na meest gevierde feestdag ter wereld is? Alleen nieuwjaar wordt in meer landen gevierd. Op deze dag kan je degene van wie je houdt extra liefde en aandacht geven, en het liefst met meer dan chocolaatjes of een bos bloemen. Ik geef je graag wat leuke tips voor originele Valentijncadeaus!

Origineel cadeau voor Valentijn

Originele cadeaus voor Valentijn

Je maakt je Valentijn natuurlijk al heel blij door er gewoon te zijn en de liefde kan je iedere dag van het jaar samen vieren, daar heb je geen Valentijnsdag voor nodig. Maar toch kriebelt het… je wilt wel graag iets speciaals doen of geven op 14 februari.

Geef jezelf cadeau

Het mooiste cadeau ben je natuurlijk zelf. Jouw onverdeelde aandacht en je tijd zijn heel waardevol voor je geliefde. In de drukke tijd waarin we leven, schiet die aandacht er nog weleens bij in en met Valentijn kun je dat goedmaken. Hoe je jezelf cadeau geeft? Dat kan natuurlijk letterlijk, de manier waarop kan je zelf wel bedenken. 😉 Maar je kunt ook jezelf als onderdeel van nieuwe herinneringen cadeau geven.

Maak samen mooie herinneringen

Als je het mij vraagt zijn mooie herinneringen die je samen maakt het bijzonderste cadeau dat je iemand kunt geven. Herinneringen zijn mijn kostbaarste bezit, dat kan niemand meer afpakken. Je krijgt er een glimlach van als je eraan denkt en het zorgt ervoor dat jullie band en verbinding sterker worden. Daarom roep ik altijd zo hard dat je samen fijne dingen moet ondernemen. Laten we eens kijken wat je dit jaar met Valentijn kan doen samen.

Beleef een bijzondere avond samen thuis

De voorpret is al zo leuk, als je eenmaal besluit om een verrassing te organiseren. Zet een kruis in de agenda en zorg dat je Valentijn dat ook doet. Verder verklap je natuurlijk nog niks!

Plan van A tot Z wat je samen gaat doen. Vul de dag of avond met dingen waar je Valentijn echt blij van wordt en ga vervolgens aan de slag. Zorg dat jullie ongestoord kunnen genieten van en met elkaar en regel op tijd oppas voor je kind(eren) of ga aan de slag zodra zij liggen te slapen.

Leuke activiteiten om thuis te doen tijdens Valentijn

Er is héél veel mogelijk om thuis te doen! Wat dacht je van:

  • Een privé optreden van een zangeres aan de deur
  • Een online wijn- of bierproeverij waar je samen aan deelneemt
  • Een leuk DIY project

Weet je zelf niet goed hoe je de verrassing invult? Dan help ik je graag met een op maat gemaakte verrassing voor thuis. Je geeft je wensen en voorkeuren aan, waarna ik een complete verrassing voor jullie organiseer. Dit kan uit van alles bestaan, van de tips uit bovenstaand lijstje tot leuke spelletjes en activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ik regel het! Lekkere snacks erbij? Dat komt helemaal goed dankzij de cateraar waarmee ik samenwerk.

FloorVerrast-nachtje-weg-romantisch

Ga samen een weekend weg

Liever even de deur uit? Ga dan samen een weekend weg. Ook hierin is veel mogelijk, waardoor je altijd een origineel cadeau voor Valentijn hebt. Wil je niet naar een standaard hotel? Dan heb ik nog wat leuke suggesties voor je:

  • Slaap een nacht in een tiny house in de natuur
  • Boek een over de top, superluxe hotel of B&B
  • Overnacht op een boot op de Amstel

Denk je nu: hartstikke leuk, maar hoe regel ik dat? Ook dan sta ik voor je klaar. Ik heb in de afgelopen jaren stad en land afgestruind op zoek naar originele plekken voor een overnachting. Van romantisch tot avontuurlijk, van relaxen tot culinair genieten: voor iedere wens weet ik de perfecte plek te vinden. En dat allemaal in ons eigen mooie Nederland!

Unieke verrassing voor Valentijn

Verras je Valentijn met een origineel cadeau

Je leest het, er is ontzettend veel mogelijk om je Valentijn te verrassen met een origineel cadeau. Ik weet zeker dat de liefde en aandacht die jij in de voorbereiding en voorpret steekt de liefde tussen jullie versterkt. En dat jullie herinneringen maken die nog heel lang een glimlach op je gezicht toveren.

Wil je meer weten of met me overleggen wat er mogelijk is voor een onvergetelijke Valentijnsdag? Stuur me een berichtje, ik denk graag met je mee!

PS ben je single en wil je juist weg van alle romantiek rondom Valentijnsdag? Boek dan een vriendinnenweekend!

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?