Puzzel

Geplaatst op: 12 december 2019

Ieder persoon is uniek! We hebben allemaal andere kwaliteiten, dromen, ervaringen, opvattingen en wensen. Ervoor zorgen dat ieder uniek persoon een fijne beleving kan ervaren maakt dat mijn werk zo tof is maar ook een flinke uitdaging. Door al deze verschillen is iedere aanvraag weer een nieuwe puzzel. Naast dat de activiteiten moeten passen bij de gasten, moet alles ook qua reisafstand, tijdsplanning en budget op elkaar aansluiten. Om zeker te weten dat een activiteit, lunch of overnachting net zo fijn is als deze op internet doet voorkomen, heb ik met alle locaties vooraf uitgebreid contact en ben ik veel onderweg door het land om deze plekken te bezoeken. Hier gaat veel tijd in zitten maar het is ook zeer inspirerend om al die verschillende ondernemers te mogen spreken, nieuwe locaties te bekijken en idyllische plekken te ontdekken. De ene puzzel gaat heel gemakkelijk en de andere kost wat meer moeite, maar linksom of rechtsom, het komt altijd goed. En als het dan uiteindelijk gelukt is om alle puzzelstukjes goed in elkaar aan te laten sluiten en naderhand te horen dat de gasten een toffe dag of weekend hebben gehad, dan ben ik supertrots. Mijn missie is als volgt beschreven
De gast moet het gevoel hebben dat er goed naar zijn/haar wensen geluisterd is en een onbezorgde verrassing beleven. Het mag niet te voorspelbaar zijn en op iedere locatie moet de gast goed ontvangen worden en een onbezorgde dag beleven zonder dat hij/zij hier de portemonnee nog hoeft te pakken (m.u.v. eventuele parkeerkosten)
Dit is wat we met ons gepuzzel altijd proberen te bereiken en is exact de reden waarom ik, Marloes Floor, met Floor Verrast ben gestart! Op nog heel veel puzzels in de toekomst.

Wil je graag een gave, op maat gemaakte verrassing beleven?

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?