Nachtje weg: Genieten – ervaring van Maaike en Derko

Geplaatst op: 29 september 2022

Maaike en Derko hebben 2 kinderen en kwamen tot de conclusie dat het veel te lang geleden was dat ze echt iets met zijn tweeën hadden gedaan. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Ze kozen voor een nachtje weg ‘Genieten’ en vulden de uitgebreide vragenlijst in. Ze wilden graag tijd voor elkaar, lekker ontspannen en een beetje actie. Met die wensen ging ik aan de slag om een fijne verrassing voor ze te organiseren.

Hoe werkt het?

Als je een nachtje weg boekt, krijg je een vragenlijst van mij. Op basis van jouw antwoorden ga ik zoeken. Hoe ver wil je maximaal rijden? Zijn er bijzonderheden om rekening mee te houden? Wat is er beschikbaar? Iedere aanvraag is een nieuwe puzzel om te maken. Maaike en Derko wilden ook wat actie en wat ik in eerste instantie in gedachten had, bleek helaas niet beschikbaar op de gewenste dag. Gelukkig is mijn netwerk groot en er is zo ontzettend veel mogelijk! Het is nooit een probleem om iets passends te vinden, alleen duurt de ene keer de zoektocht wat langer dan de andere keer.

Actie en ontspanning

Een paar dagen voor vertrek ontvangen Maaike en Derko een stapel enveloppen en een pakadvies thuis. Eindelijk is het dan zover, de eerste envelop mag open en ze vertrekken naar het eerste adres. Eenmaal aangekomen ontdekken ze wat ze gaan doen: kleiduifschieten. Als je actie wilt, is dat natuurlijk een hele toffe activiteit! Bovendien is dit een hele fijne plek waar je altijd goed ontvangen wordt door enthousiaste medewerkers. Maaike en Derko hadden niet gekozen voor een inbegrepen lunch, dus heb ik ze een aantal tips meegegeven en maken ze een stop op een fijne locatie. Tijdens de lunch gaat de volgende envelop open. Tilburg! Daar mogen ze overnachten bij Villa Pastorie. Deze fijne locatie ligt aan de rand van het centrum. Een heerlijke plek aan het water! Je kan kiezen om de stad in te lopen of juist lekker relaxed het groen in te duiken. De kamers zijn alles behalve standaard en heel erg sfeervol. Op deze plek sloten ze de dag af met een tongstrelend diner.

Shoppen en een bijzondere illusie

Op dag 2 mogen Maaike en Derko nog een envelop openen met meerdere tips. Ze kiezen ervoor om nog even te gaan shoppen in Tilburg. Daarna nemen ze een omweg naar huis. Ze stoppen bij Mind Mystery in Horst. Een bijzonder museum vol illusies, waar je inbeeldingsvermogen en fantasie aan het werk worden gezet.  Hoe Maaike en Derko dit nachtje weg hebben ervaren? Lees maar…

App gesprek tijdens nachtje weg met Floor Verrast

Wil je ook een uniek nachtje weg beleven? Lees hier meer en boek direct! 

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?