Laat je verrassen

Geplaatst op: 29 juni 2020

Wow, wat heb jij een gaaf werk!”. “Zo stoer dat je voor jezelf hebt gekozen en de stap hebt gezet”. Deze opmerkingen krijg ik regelmatig en eigenlijk ben ik het er helemaal mee eens! Niet dat de beslissing makkelijk was. Kiezen voor je droom klinkt mooi, maar is in werkelijkheid rete spannend.

Mijn verhaal

Toen onze dochter in 2017 werd geboren, stond onze wereld flink op zijn kop. Sowieso is het een grote verandering om mama te worden, maar onze dochter had ook nog een aantal gezondheidsissues waardoor het extra zwaar was. Van slapen kwam weinig en we hebben in deze periode heel wat doktoren en ziekenhuizen gezien.

Uiteindelijk belande ik met een burn-out thuis. Alles perfect willen doen en een dochter met zorgen hebben ging niet goed samen. Het ging na haar eerste jaar gelukkig steeds beter en er kwam ruimte voor onszelf. Deze heftige periode zette mij aan het nadenken. Wat vind ik nu echt belangrijk? Waar word ik blij van? En wat voor voorbeeld wil ik geven aan mijn dochter?

Floor Verrast

Het roer om!

Ik besloot het roer om te gooien en ging aan de slag met mijn dromen. Ik werd zwanger van ons tweede kindje, een prachtig en gezond zoontje. En daarnaast stopte ik met mijn baan in loondienst om mij volledig op mijn eigen bedrijf te richten. Mijn droom. Ik voelde mij gelukkig en ik wil dit geluk graag doorgeven!

Floor Verrast

Wat is het dan dat ik nu doe? Ik organiseer verrassingen op maat voor een zeer brede en diverse doelgroep. Je kan bij mij kiezen of je thuis verrast wilt worden of ergens anders. Of je een volle dag met activiteiten wilt of dat je er een echt compleet pakket van maakt inclusief overnachting(en). Vervolgens vul je een uitgebreide vragenlijst in en met deze antwoorden ga ik aan de slag. Ik bedenk passende activiteiten voor jou! Een paar dagen van tevoren ontvang je een grote envelop met daarin meerdere kleinere enveloppen. Deze mag je openen bij de start van de verrassing. In iedere envelop vind je weer een nieuwe hint/locatie/opdracht en zodoende kom je er op het allerlaatste moment pas achter wat je gaan beleven.

Mijn missie

Met Floor Verrast is het mijn missie om mensen te laten genieten. Welke manier daar het beste bij past is afhankelijk van de gast. Als ik dan een positief bericht terugkrijg van iemand dat ze tot tranen ontroerd waren, iemand een nieuwe hobby heeft gevonden doordat ze iets gingen doen waar ze eerder nog nooit van hadden gehoord of van een stel dat zo heeft genoten om eindelijk weer even echte quality time samen door te brengen, weet ik dat het geslaagd is geweest.

Iedere aanvraag stel ik met zorg samen en met alle partijen waar ik mee samenwerk heb ik persoonlijk contact. Hoe moeten gasten ontvangen worden? Welke eventuele extra’s moeten geregeld worden? De beleving kan alleen goed zijn als het totaalplaatje klopt. Daarom ben ik ook zo blij met de ruim 350 samenwerkingen welke ik momenteel heb. Creatieve ondernemers die workshops geven, een zangeres die je ontroert met haar privéconcerten, de boswachter die je meeneemt en je het bos met nieuwe ogen laat bekijken en de goed opgezette escaperoom. Er zijn zoveel gepassioneerde ondernemers in ons land die gasten graag verrassen!

Actie!

Heb jij een droom om iets neer te zetten, te beleven of te doen? Ga je daarmee aan de slag of blijft het vooralsnog bij dromen?

Wil je graag een gave, op maat gemaakte verrassing beleven?

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?