Case: 23 directeuren op een persoonlijke manier verrassen

Geplaatst op: 5 september 2022

Stel, je wilt 23 bijzondere mensen met allemaal  verschillende persoonlijkheden op een gelijkwaardige en speciale manier bedanken. Hoe pak je dat aan? Scholengemeenschap STWT schakelde mijn hulp in om dit te regelen voor hun directeuren, als dank voor een uitdagende periode.

Bijzonder cadeau na een uitdagende periode

De coronaperiode was niet alleen voor de directeuren uitdagend geweest, ook voor hun thuisfront was het pittig. Dat thuisfront is voor de één het gezin en voor de ander een goede vriend(in), die ook mee mochten genieten van het cadeau.

Wat zijn ieders wensen?

Natuurlijk werd ik ontzettend blij van deze opdracht, want verrassingen op maat samenstellen is waar ik van ga stralen. Voor deze groep richtte ik een aparte webpagina in, waarop de directeuren een uitgebreide vragenlijst konden invullen. Ze mochten aangeven wat hun wensen waren, met wie ze verrast willen worden en op welke datum. Zo verzamelde ik van ieder directielid de persoonlijke voorkeuren voor een verrassing op maat!

Verrassing 1: Ingeborg en haar gezin

De wensen liepen uiteen en gaven me direct volop inspiratie. Zo gaf Ingeborg aan graag met haar man en dochter verrast te willen worden. Ontspanning, fysiek bezig zijn, iets met dieren, creatief, niet te luxe eten maar wel lekker, alle drie hadden ze een interesse in oldtimers. Zomaar wat opmerkingen die duidelijk werden door het vragenformulier en waar ik mee aan de slag mocht.

Ze mochten twee nachten verblijven op een te gekke locatie. Een boerderij waar bijna alle dieren los over het erf lopen, de carnavalskraker “er staat een paard in de gang” is vast hier bedacht. Ze gingen op pad met een oldtimer Volkswagen busje en mochten zelfs met de baby eendjes zwemmen. Ze waren razend enthousiast!

“Het is hier fantastisch! Alles zo lief en persoonlijk, we rollen van de ene verrassing in de andere en genieten volop”

Reactie Ingeborg tijdens de verrassing

Na afloop verraste Ingeborg mij zelfs met een kaartje, om mij nog even persoonlijk extra te bedanken voor de fijne tijd die ze samen hebben gehad. Hoe lief!

Verrassing 2: Roel en Kelly

Voor Roel en Kelly regelde ik een totaal ander weekend. Zij kozen ervoor om één nacht weg te gaan. Ze startten in Tilburg met een workshop vol magie. Daarna bezochten ze een bijzonder soort interactief museum en mochten overnachten op een heerlijke plek waar ze volop van de wellness konden genieten. Hun wensen waren ontspanning en nieuwe dingen ontdekken. Dat is zeker helemaal gelukt.

“Wij hebben ons volledig op kunnen laden. Het was echt super van het de eerste activiteit tot aan de sauna (inclusief vragen)! We voelden ons echt mega in de watten gelegd. Bewonder echt wat je met de beperkte informatie die je had voor ons hebt georganiseerd.”

Reactie van Roel en Kelly

Prachtige reacties

Inmiddels zijn er 18 verrassingen geregeld die stuk voor stuk ontzettend goed zijn ontvangen. De laatste paar verrassingen vinden de komende weken nog plaats. Ieder persoon is anders en daardoor verschilt iedere verrassing ook enorm. Het is fantastisch om iedereen op zo’n bijzondere en persoonlijke manier te kunnen bedanken.

Wil jij je collega’s op een bijzondere manier bedanken voor hun inzet? Denk dan eens aan een verrassing op maat. Ik help je graag om iets unieks te regelen, stuur me een berichtje om je wensen te bespreken.

 

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?