Ervaring met Verrassing thuis | Suzanne en René

Geplaatst op: 20 oktober 2022

Heb jij zin in een heerlijke avond uit maar dan gewoon thuis? Eens iets anders dan Netflix, gamen of thuis opruimen maar echt iets leuks ondernemen wat je niet snel zelf zou bedenken. Dan is een verrassing thuis ideaal voor jou! Een heerlijke middag en/of avond gevuld met verrassingen speciaal voor jou. Suzanne en René testten dit uit. Benieuwd naar hun ervaring met een Verrassing thuis? Lees hier meer!

Verrassing op maat

Een van mijn speerpunten is dat elke verrassing op maat wordt ingevuld. Maar wat bedoel ik daar precies mee? Bij het samenstellen kijk ik echt naar wat je wel én niet leuk vindt. Ook hou ik rekening met het doel van de verrassing. Zo kan een thuisverrassing met als doel ontspanning of om iets nieuws te ontdekken er helemaal anders uitzien. Dit vind ik een hele leuke puzzel om te leggen. Om die passende match te kunnen maken stel ik je een aantal vragen. Zo ook aan Suzanne:
“Op de website vulde ik het formulier in. Ik liet onder andere weten dat we heel erg houden van eten en drinken, spelletjes doen en lekker kletsen. En dat je ons niet zo vrolijk maakt met knutselen of bouwpakketten.”

Unieke beleving

Met de gegeven antwoorden ga ik aan de slag om die unieke beleving voor je samen te stellen. Hiervoor werk ik zoveel mogelijk samen met kleine ondernemers die de meest toffe diensten en producten hebben gemaakt. De verrassing is echt een beleving die altijd uit meerdere onderdelen bestaat. De inmiddels befaamde oranje enveloppen leiden je van activiteit naar activiteit.

Verrassingsdate organiseren

Eten, drinken, kletsen en een spelletje doen, stonden uiteraard tijdens deze verrassingsdate centraal. Dit stel heeft met behulp van een DIY pakket zelf cocktails klaargemaakt. Ook hebben ze een chocoladeproeverij gedaan waarbij ze de smaken moesten raden. Een heerlijke activiteit met spel element. Omdat zij hier zo van genieten, was het spel Splurt ook onderdeel van hun verrassing. In dit spel probeer je zo snel mogelijk een woord te vinden dat overeenkomt met de 2 aanwijzingen. Tot slot mochten ze een fles wijn opentrekken. Maar deze moesten ze met de wijn-escapegame eerst verdienen. Omdat Suzanne en René met grote regelmaat samen leuke dingen doen, waren ze niet het makkelijkste stel om te verrassen, maar als ik mag afgaan op haar review is dat heel goed gelukt.
Wij vonden het echt een aanrader! Het zat perfect in elkaar en we hebben een onwijs leuke middag gehad. Ik kan me voorstellen dat wij niet het makkelijkste stel zijn om een originele verrassing voor samen te stellen (we hebben al heel veel leuke dingen gedaan), maar het is Marloes 100% gelukt.

Ervaring met Verrassing thuis

Maak tijd voor jezelf en de fijne mensen om je heen. Kies voor plezier en verbinding. Met mijn verrassingen voor thuis help ik je hier graag een handje bij. Je las nu over de ervaring van Suzanne en René, weet dat elke verrassing op maat wordt samengesteld en daarom ook weer anders uitziet. Om met de woorden van Suzanne te eindigen:
“Dus mocht je samen een keer iets speciaals te vieren hebben, of wil je van je doodgewone weekend één groot feest maken? Boek dan zeker een verrassingsdate bij Floor Verrast. Je gaat er geen spijt van krijgen!”
 

Wil je zelf een gave, op maat gemaakte thuisverrassing beleven?

Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?