Verrassing cadeau geven

 49,00 199,00

Wat leuk dat je zo’n origineel cadeau hebt uitgekozen! Er zijn twee mogelijkheden om iemand op een originele manier te verrassen:

  • Optie 1: De datum voor de verrassing direct vastleggen en de benodigde informatie en voorkeuren voor de ontvanger invullen.
  • Optie 2: Een cadeauvoucher bestellen (digitaal of per post) zodat de ontvanger zelf een verrassingsarrangement kan boeken en daarbij de benodigde informatie en voorkeuren kan doorgeven.

Aan het eind van de vragenlijst is ruimte voor extra toelichting.

Selecteer het gewenste arrangement *

Cadeauvoucher bestellen: Nachtje(s) weg

Samen genieten op een bijzondere locatie! Volledig op maat samengesteld. Meer info »
Selecteer het gewenste arrangement *

Cadeauvoucher bestellen: Verrassing thuis

Een heerlijke avond uit maar dan gewoon thuis! Meer info »

Genieten

Een overnachting op een bijzondere bestemming incl. lunch en/of diner, een verrassende activiteit en ontbijt. 100% passend bij jullie wensen! € 199,- p.p.

Extra genieten

Heerlijke nacht weg maar dan extra! Extra luxe, extra culinair, extra adrenaline of extra uitgebreid net wat bij jou past. Incl. lunch en/of diner, een verrassende activiteit en ontbijt. € 259,- p.p.

Maximaal genieten

Dit wordt een verrassing om niet meer te vergeten! Samen maximaal genieten, ik pak voor jullie volledig uit en maak er een echte bijzondere beleving van. Incl lunch en/of diner, extra verrassing en ontbijt. 100% verrassend! € 329,- p.p.

Verrassing thuis

Één of meerdere verrassende activiteiten voor thuis. Wat? Dat wordt gebaseerd op de wensen die je hier invult. € 49,- p.p. (incl. verzendkosten)

Verrassing thuis extra

Één of meerdere verrassende activiteiten voor thuis maar dan nog net een beetje extra. Wat en hoe? Dat wordt gebaseerd op de wensen die je hier invult. € 69,- p.p. (incl. verzendkosten)
Om de verrassing zo passend mogelijk te organiseren willen we graag wat meer van de ontvanger weten. Hoe uitgebreider je de antwoorden invult hoe beter de verrassing bij hem/haar zal aansluiten. Indien er nog geen datum wordt vastgelegd heeft de ontvanger de mogelijkheid extra informatie te geven bij het maken van de boeking.
Selecteer a.u.b. een datum, minimaal 3 weken vooruit. Bij het boeken van een weekend: kies de startdatum. De rode data zijn helaas niet beschikbaar.
Selecteer a.u.b. een datum (minimaal 9 dagen vooruit)
Bijv. bepaalde tijden waar ik rekening mee dien te houden.

Voor wie wil je het cadeau boeken?

Vul de gegevens in van de ontvanger.
Je eigen gegevens vul je straks in bij de laatste stap van de bestelling.
Vul het adres in van de ontvanger. Hier zal het verrassingspakket naartoe worden gestuurd.

Gegevens Deelnemer 2

Groepssamenstelling

Leeftijd van
tot
Zou je zo veel mogelijk beroepen, hobby's en interesses van alle deelnemers kunnen noemen?
Het is ook mogelijk de cadeauvoucher thuis gestuurd te krijgen zodat je meteen een vet cadeau hebt om te geven. Hiervoor wordt een meerprijs van € 2,- gerekend. Wil je gebruik maken van deze optie?
De voucher wordt z.s.m. naar je toegestuurd. Je adres kun je invullen bij het afronden van de bestelling.

Voorkeuren en beperkingen

Meerdere opties mogelijk.
Meerdere opties mogelijk.

Planning en reis

Om de verschillende locaties te bereiken is een auto noodzakelijk. Onderstaande reistijd is de tijd van huisadres naar eindbestemming.
Indien bekend geef dan aan wanneer en/of wat ze hebben ondernomen.
Winkelwagen
×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Hoe kan ik je helpen?